jak nagrac obraz na cd
jak nagrac obraz gry na cd zeby dzialala mam nero 6 i niewiem jak to zrobic prosze o pomoc
Odpowiedzi: 9
A jak nagrac na 1 DVD 3 tomy encyklopedi format
bin/cue. W nero wklejam 1 tom i co dalej zrobić aby dograć dwa pozostałe tomy i były później bootowalne
tak jak pierwszy.To samo mam z plikiem iso 4 róźnne programy w formacie Iso i nie moge nagrać na 1 DVD
Zeby była taka mozliwość ( jest napewno tylko ja nie
wiem jak to sie robi)aby po włozeniu płyty DVD była mozliwość zainstalowania programu który sie chce.
Jak znacie jakis artykul po polsku jak to sie robi
moja radość bedzie wielka
Pozdrawiam
bin/cue. W nero wklejam 1 tom i co dalej zrobić aby dograć dwa pozostałe tomy i były później bootowalne
tak jak pierwszy.To samo mam z plikiem iso 4 róźnne programy w formacie Iso i nie moge nagrać na 1 DVD
Zeby była taka mozliwość ( jest napewno tylko ja nie
wiem jak to sie robi)aby po włozeniu płyty DVD była mozliwość zainstalowania programu który sie chce.
Jak znacie jakis artykul po polsku jak to sie robi
moja radość bedzie wielka
Pozdrawiam
Ja robięto tak: klikam dwa razy na obraz CD zrobiony w nero i wyskakuje okienko pytające gdzie chce wypalić ten obraz. Oczywiście na płytce i "sesja zamknięta" :lol:
W Arkohol 120% jest opcja nagraj z obrazu tam podaje sie jaki to obraz a dalej to juz wszystko sam program robi tylko gdzie to ma byc wypalone sie podaje i predkosc zapisu i to wszystko :]
jelopem niejestem
Ja teź tak uwaźam... :wink:
adik154:Paweł a co jeśli obraz nie jest w formacie obsługiwanym przez nero?! i co w tedy... Taki sposób jak podąłeś sprawdza sie w przypadku nrg iso i cue. (...)
miala byc lopatologia to podalem to lopatoligicznie [kolega chcial opis do nero], oczywiscie osobiscie przepuscil bym takie wypalanie obrazu przez alka no ale jak ma byc nero to nero... jelopem niejestem :?
Pawel_k:kisiol:jak nagrac obraz gry na cd zeby dzialala mam nero 6 i niewiem jak to zrobic prosze o pomoc
nero express –> w okienku wybierasz "obraz dysku albo zapisany projekt" –> zaznaczasz swoj obrazek a potem to juz standardowe wybieranie predkosci wypalania itp ;)
Paweł a co jeśli obraz nie jest w formacie obsługiwanym przez nero?! i co w tedy... Taki sposób jak podąłeś sprawdza sie w przypadku nrg iso i cue.
ZRÓB tak:::::::::::::
1.ściągnij sobie virtual drive DEAMON (np ode mnie ze strony wwww.andrevol.prv.pl)
2. Zamontuj na nim obraz (pojawi sie dodatkowy wirtualny cd–rom w mój komputer)
3. W nero wybierz opcje "kopiuj cd" za napęd ten u góry wybierz napęd virtualny, a ten dolny to wiadono nagrywarke... Jakby co to pisz do mie na gg 7128089. Taki sposób jest najbardziej niezawodny...choc nie mówie źe sposób PAWŁA jest zły...po prostu nie wystarcza zawssze.
kisiol:jak nagrac obraz gry na cd zeby dzialala mam nero 6 i niewiem jak to zrobic prosze o pomoc
nero express –> w okienku wybierasz "obraz dysku albo zapisany projekt" –> zaznaczasz swoj obrazek a potem to juz standardowe wybieranie predkosci wypalania itp ;)
prosze jasniej jestel laikiem w tych sprawach
Zamontuj obraz np w DEAMON TOLLS. Potem w nero weź kompij cd, za napęd źródłowy weź wybierz napęd DEAMONa, a za docelony Nagrywarke
Strona 1 / 1