Jak nagrac mp3+ .cue
Pytanie jak w temacie. Pomoźe ktos?? Jak nagrac to np. w Nero??
Odpowiedzi: 8
nie mogłem znalezc tego, ale wymyslilem ze dam na convert i mi podzieliło na tracki w Wav i teraz sobie wypale normalnie w nero w audio. Dzikuje za wszystko!!!
No i teraz w foobarze zaznaczasz te tracki, klikasz na zaznaczeniu prawym klawiszem myszy i dajesz write audio cd...
ok załadowałem ten plik cue do programu i jak podzilił sobie na 22 tracki ten mix. I co z tym dalej zrobic zapisać to czy jakos nagrac z tego foobar 2000?? Napiszesz dokł. Prosiłbym cię jakos wytłumaczyc dla niekumatego w tych sprawach :) :oops:
IMHO tego się w audio nie wypala tylko normalnie w ISO.
Spróbowac wypalić na CDRW i sprawdzić czy działa
Jeźeli wybierzemy tworzenie płyty CD–Audio i wypalimy po prostu plik mp3, to wszystkie ścieźki będą nagrane jednym ciągiem jako jedna ścieźka.
Wypalasz *.cue bowiem w nim zawierają się informacje dla programu, jak poprawnie wypalić plik *.mp3
Update
Program Foobar2000 potrafi odtwarzać tak stworzone obrazki dzieląc je na pojedyncze ścieźki, jednakźe jako plik do odegrania wybieramy plik *.CUE, a nie mp3 czy WAV.
Foobar2000 do pbramia m.in tu http://www.saunalahti.fi/~cse/html/foobar.html
Spróbowac wypalić na CDRW i sprawdzić czy działa
Jeźeli wybierzemy tworzenie płyty CD–Audio i wypalimy po prostu plik mp3, to wszystkie ścieźki będą nagrane jednym ciągiem jako jedna ścieźka.
Wypalasz *.cue bowiem w nim zawierają się informacje dla programu, jak poprawnie wypalić plik *.mp3
Update
Program Foobar2000 potrafi odtwarzać tak stworzone obrazki dzieląc je na pojedyncze ścieźki, jednakźe jako plik do odegrania wybieramy plik *.CUE, a nie mp3 czy WAV.
Foobar2000 do pbramia m.in tu http://www.saunalahti.fi/~cse/html/foobar.html
Alkohol 120% nagrywa pliki z dołaczonym cue tylko kurcze niewiem czy da rade wypalic to w Audio :roll:
Pawek:
Ale o co w ogóle chodzi temu, co rozpoczął ten temat :?: :roll:
Mam mega mix w mp3 jako całośc(1 mp3) co trwa ok. 70 min i jest do tego dołączony plik cue i chciałbym nagrac sobie ten mix w audio a dołaczyc ten plik cue bo tam jest inforamcje o płycie źeby została podzielona na tracki.Mam nadzieje ze w miare dobrze to opisałem. :)
Ale o co w ogóle chodzi temu, co rozpoczął ten temat :?: :roll:
www.cdrinfo.pl moze tu cos znajdziesz, jest tam troche o obrazach
Strona 1 / 1