Jak nagrać film na CD
ściagam filmy za pomocą eMule chciałem kilka nagrać na CD, noi pojawił się problem, mam nero7 jak chcę nagrać mówi mi coś takiego:
Przynajmniej jednego pliku nie moźna dodać do kompilacji.
Plik 'D:\programy\Filmy\Garfield\Garfield.2004.(Dubbing.PL).[SSB].avi.ini' jest nieprawidłowy. Wymagany plik MPEG–1 kodowany dla Video CD:
audio: 44,1 kHz; stereo; 224 kbit/s
wideo: 352 x 240/29,97 Hz lub 352 x 240/23,976 Hz lub 352 x 288/25 Hz
Znaleziono następujące problemy:
– nieprawidłowe kodowanie strumienia dla [Super] Video CD
– brak wideo
– brak audio
Plik 'D:\programy\Filmy\Garfield\Thumbs.db' jest nieprawidłowy. Wymagany plik MPEG–1 kodowany dla Video CD:
– brak wideo
– brak audio
próbowałem normalnie zrobić płytkę pomijając nero, nic z tego źadnego filmu nie mogę nagrać :evil:
Czy ktoś mógłby mi pomóc czy jest jakaś rada jestem zielony w trmacie obsługi kom.czy moźne nagrać te filmy bo moźe nie??? :(
Przynajmniej jednego pliku nie moźna dodać do kompilacji.
Plik 'D:\programy\Filmy\Garfield\Garfield.2004.(Dubbing.PL).[SSB].avi.ini' jest nieprawidłowy. Wymagany plik MPEG–1 kodowany dla Video CD:
– brak wideo
– brak audio
Plik 'D:\programy\Filmy\Garfield\Thumbs.db' jest nieprawidłowy. Wymagany plik MPEG–1 kodowany dla Video CD:
– brak wideo
– brak audio
próbowałem normalnie zrobić płytkę pomijając nero, nic z tego źadnego filmu nie mogę nagrać :evil:
Czy ktoś mógłby mi pomóc czy jest jakaś rada jestem zielony w trmacie obsługi kom.czy moźne nagrać te filmy bo moźe nie??? :(
Odpowiedzi: 6
Da się, ale nie u kaźdego.
Tym razem ujmę to inaczej niź standardowo:
Trzeba do tego mieć sprzęt umoźliwiający obejście pewnej specyfikacji oraz wiedzę szerszą niź ta dotycząca skąd ściągnąć program/film/grę/muzykę itp.
Tym razem ujmę to inaczej niź standardowo:
Trzeba do tego mieć sprzęt umoźliwiający obejście pewnej specyfikacji oraz wiedzę szerszą niź ta dotycząca skąd ściągnąć program/film/grę/muzykę itp.
No nie da się ukryć,czemu tak głośno piszesz,
Da się to zrobić czy nie? bo jak się da to se bede probował.
Da się to zrobić czy nie? bo jak się da to se bede probował.
waciak na wiele nie licz, ściągnąleś film z Mułka , a więc pirat – z zasady nie pomagamy w tego rodzaju problemach.
Cz nie moźna by tego tak bardziej zrozumiele, ten film to 697MB [SSB].avi.
no biorę sobie taki film i co powinienem zrobić?
w nero są takie opcje: Zrób audio CD, Video CD(VCD)
Super Video CD(SVCD.
i jest zapytanie czy otworzyć w:nero burning ROM czy w nero ekspres i podaną wcześniej wiadomość wyświetla mi nero exspress,tam tylko jest ''dodaj'' i tyle niewie czy moźna coś zmienić?
a nero burning ROM niemam pojeća co trzeba zrobić ???
no biorę sobie taki film i co powinienem zrobić?
w nero są takie opcje: Zrób audio CD, Video CD(VCD)
Super Video CD(SVCD.
i jest zapytanie czy otworzyć w:nero burning ROM czy w nero ekspres i podaną wcześniej wiadomość wyświetla mi nero exspress,tam tylko jest ''dodaj'' i tyle niewie czy moźna coś zmienić?
a nero burning ROM niemam pojeća co trzeba zrobić ???
waciak:
próbowałem normalnie zrobić płytkę pomijając nero,
Z całego topicku to mnie najbardziej frapuje i podnieca wyobraznię :lol: .
Resza wydaję się być fake'm do kwadratu
A od kiedy plik Garfield.2004.(Dubbing.PL).[SSB].avi.ini i Thumbs.db sa plikami video?
Zwrociles uwage na rozszrzenie tych plikow ini i db, zmien rozszerzenie pierwszego pliku z ini, na avi (o ile to avi), jaki to ma w ogole rozmiar ? Pliku DB w ogole nie dodawaj....
Zwrociles uwage na rozszrzenie tych plikow ini i db, zmien rozszerzenie pierwszego pliku z ini, na avi (o ile to avi), jaki to ma w ogole rozmiar ? Pliku DB w ogole nie dodawaj....
Strona 1 / 1