jak nagrać film DVD na płyte DVD

Witam wszystkich i mam mały chyba problem, mam fil na dysku Star wars VI dvd i są tam rózne pliki i nie wiem które nagrac bym mógł je odtwarzać na stacjonarnym pytam dlatego bo do tej pory nagrywałem Divixy, w załączeniu screen z plikami a i podobno plik z napisami miał byc w katalogu ale na moje oko chyba go nie ma.

Odpowiedzi: 8

Oj panowie od razu tam kopiuje :D przecieź filmy są zabezpieczone przed kopiowaniem, a jakbym kopiował to bym sie nie pytał jakie pliki zgrać na płytke bo kopia to kopia i juz.No a jeśli chodzi o rady to taką najjaśniejszą otrzymałem od [b]kietek ale wszystkim dziękuje za odpowiedź.
darekpalio
Dodano
21.07.2005 17:07:24
Czytając wypowiedzi moich przedmówców poczówam się do obowiązku aby wyjaśnić ci darekpalio źe jeśli kopiujesz film który nie jest twoją własnością:
PRZECHODZISZ NA CIEMNĄ STRONĘ MOCY !!! :wink:

ps. Ale nie świadczy to źe odrazu stałeś się Sithem :D
Pan i pastuch
Dodano
21.07.2005 15:41:41
WaGonik:
kietek:
darekpalio:
Pan i pastuch:
Ściągnij 14 dniową wersję ClonyDVD3.5.9.0 PL.
Tam zaznacz tylko film, i jeszcze moźesz powywalać dźwięki i napisy inne niź polskie.

A tym programe ngram teź płyte DVD ? Bo własnie kopiuje film bez zagranicznych napisów i powstaja mi pliki audio TS i video TS i co mam z nimi teraz zrobić?
Sie zapytam z ciekawosci – skad masz ten film?

tak jak kazdy napewno kupił w sklepie:P, tylko robi kopie bezpieczenstwa co by sie plytki nie porysowały :P
Jasne pewno sciagnal z torrenta jak kaźdy :mrgreen:
Dobra mniejsza z tym.

Wlaczasz nero burning rom, zaznaczasz dvd video –> nowy i w folderze Video_TS wsadzasz te wszystkie pliki i wypalasz. Zadna filozofia :P
kietek
Dodano
21.07.2005 12:08:27
kietek:
darekpalio:
Pan i pastuch:
Tam zaznacz tylko film, i jeszcze moźesz powywalać dźwięki i napisy inne niź polskie.

A tym programe ngram teź płyte DVD ? Bo własnie kopiuje film bez zagranicznych napisów i powstaja mi pliki audio TS i video TS i co mam z nimi teraz zrobić?

tak jak kazdy napewno kupił w sklepie:P, tylko robi kopie bezpieczenstwa co by sie plytki nie porysowały :P
WaGonik
Dodano
21.07.2005 02:36:22
oczywiście źe nagrasz i oczywiście źe jeśli na DVD 4,7 G to z kompresją stratną źecz jasna ale nie tak znaczną. A jeśli na DVDR9 to normalnie bez probolemów. A to co siękopiuje to nie masz cię co tym przejmować bo pliki na płycie z filmem to nie tylko dźwięk, obraz czy napisy. Są tam teź maleńkie pliki odpowiedzialne za łączenie plików filmowych w ciągły strumień i jest menu i odnośniki. Zrób w Clone DVD jak ci powiedziałem bo wywalanie na ślepo plików do niczego dobrego cię nie zaprowadzi.
Pan i pastuch
Dodano
21.07.2005 01:06:21
darekpalio:
Pan i pastuch:

kietek
Dodano
21.07.2005 00:52:36
Pan i pastuch:

darekpalio
Dodano
21.07.2005 00:18:16
Pan i pastuch
Dodano
21.07.2005 00:01:53
darekpalio
Dodano:
20.07.2005 23:31:45
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1