Jak mam nagrać tą gre?

Mam oryginalna wersje gry PAINKILLER i skopiowalem te pliki z dwóch CD na dysk i nagralem na plytki–o tak poprostu ;)
Gra sie instaluje ale po ukonczeniu instalacji wyskakuje komunikat ze jest ona zabezpieczona i nie mozna jej uruchomic.
Nie wiem co zrobic–przy instalacji podalem dobrego seriala,niby wszystko ok ale jednak nie dziala.
Moze jakos inaczej to nagrac? innym programem (uźywam Nero)?
Prosze o pomoc w Was moja nadzieja !!!!!!!! ;)

Odpowiedzi: 4

Rebe:
osik:
Wielkie dzieki ziomek ;)

Tak – szczególnie ten o Hupków i Czajów czy innych Pawelków.
Dlaczego ja zawsze musze kojarzyć inne znaczenia takich odzywek i dlaczego mnie one draźnią?
Pewie nieprzystosowany jestem – asocjalny element, musi ze mnie, i tyle.

Pociesz się tym, źe nie tylko Ciebie draźnią ;)
Anonymous
Dodano
06.08.2004 12:30:15
osik:
Wielkie dzieki ziomek ;)

Tak – szczególnie ten o Hupków i Czajów czy innych Pawelków.
Dlaczego ja zawsze musze kojarzyć inne znaczenia takich odzywek i dlaczego mnie one draźnią?
Pewie nieprzystosowany jestem – asocjalny element, musi ze mnie, i tyle.
Rebe
Dodano
06.08.2004 12:26:41
Wielkie dzieki ziomek ;)
Wiem ze cena nie jest wysoka za gre ale kumpel mnie prosil wiec mu przegralem.Bede sie meczyl dalej ,mysle ze rozwiaze problem .
Pozdrawiam
osik
Dodano
06.08.2004 11:58:28
Nero nie "umie" skopiować poprawnie większości zabezpiecznoych płyt.
Powinieneś uźyć
CloneCD + ClonyXXL, ew. Profiler–a – te dwa programy wykrywają zabezpieczenia i podają tę informację programowi pierwszemu – do ustawienia opcji wypalenia.
Moźes teź uźyć Alcohol120% + Accoholer lub Profiler – daw ostatnie sprawdzają, pierwszy nagrywa.
Kolejną opcja jest uźycie GameJack–a, który podobno umie wszystko.
Zostaje jeszcze kwestia tego czy Twoja nagrywaka potrafi konkretne zabezpieczenie "obejść", ale to juź zupełnie inna historia.
Więcej na temat programów, sposbow "łamania" zabezpieczeń oraz mozłiwości konkretnych nagrywarek na www.cdrinfo.pl.
Zaś o samych ustaiweniach programów kopiujących i w archiwum tego forum znajdziesz trochę podstawowych informacji.

PS.
Orzy cenie tej gry robienie kopii zapasowej nie jest aź tak waźne.
Rebe
Dodano
06.08.2004 11:50:53
osik
Dodano:
06.08.2004 11:39:09
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1