jak hakować przez xp w sieci
witajcie!!!!!!!!!!.
Jestem uźytkownikiem od niedawna.Moimi zainteresowaniami jest hakowanie.
Przez xp mozna hakować w sieci.Np:programem Lanscan.
–Lanscan jest to program do włamywania się na komputery i do łamania haseł ipc.Program ma teź moźliwośc wklejania wirusów na inne komputery.
Lanscan działa na windowsie NT, 2000,xp home i profesjonal.Nie działa na 95,98,me.Moze takźe wykryć wira na twoim komputerze jeśli uprzednio wpiszesz nazwe swojego komputera.Wtedy wyświetli ci się drzewko z nastepujacymi danymi:
–jaki windows posiadasz
–numer karty i nazwy karty sieciowej
–co ta osoba ma udostępnione
–hasło ipc
–i inne takie bajery
Prosze o pytania i odpowiedzi co o tym myślicie
Jestem uźytkownikiem od niedawna.Moimi zainteresowaniami jest hakowanie.
Przez xp mozna hakować w sieci.Np:programem Lanscan.
–Lanscan jest to program do włamywania się na komputery i do łamania haseł ipc.Program ma teź moźliwośc wklejania wirusów na inne komputery.
Lanscan działa na windowsie NT, 2000,xp home i profesjonal.Nie działa na 95,98,me.Moze takźe wykryć wira na twoim komputerze jeśli uprzednio wpiszesz nazwe swojego komputera.Wtedy wyświetli ci się drzewko z nastepujacymi danymi:
–jaki windows posiadasz
–numer karty i nazwy karty sieciowej
–co ta osoba ma udostępnione
–hasło ipc
–i inne takie bajery
Prosze o pytania i odpowiedzi co o tym myślicie
Odpowiedzi: 11
EL ZAQRKA:[...] Jeslibym wiedzial co to: "zadkało", to moze bym Ci odpowiedzial. Musze sie przyznac – nie wiem. Jesli ma to cos wspolnego z zadem i kałem, to rzeczywiscie mnie zadkało. Ale zawsze rano.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: spadlem z krzesla
ale niestety wasza polemike zakonczyc czas – wymieniliscie sie pogladami – super
nie chce zeby za chwile polecialy bluzgi i wyzwiska
KLOZET
Tak jak myslalem – zwyczajny gowniarz. LAMAscan.Bagietka:jesteś cieciem EL–cośtam
Dam Ci rade – nie uzywaj slow, jesli nie jestes pewnien ich znaczenia. Tak jak w pierwszym poscie: wez sie chlopcze za nauke a szczegolnie za jezyk polski. Musisz sie nauczyc jak poprawnie pisze sie w jezyku ojczystym i jaka powinna byc skladnia zdania. Z jakiej litery zaczynamy pisac zdanie i w ktorym miejscu stawiamy kropke czy tez przecinek. Bedzie Ci lzej, naprawde.
Kupa smiechu oczywiscie ale z przewaga kupy. Jeszcze nie wyschly pieluchy, ktore Szanowna Mamusia zakladala Ci gdys w majty szczal. Wiec nie chwal sie wiekiem, bo i tak nikt w to nie uwierzy. Posty takie jak napisales na poczatku, pisza tylko gowniarze. Chca dodac sobie w oczach innych gowniarzy troche autorytetu i "poszpanowac". Hakier z Lamascanem. Ciezka praca ? Znowu kupa ...Bagiet:A co do gówniarza to powiem ci tylko tyle ze mam więcej lat od ciebie,a co do roboty to ja juź pracuje długo i cięźko
Ta Twoja "ciezka" praca polega na przesiadywaniu z kolesiami z Gimnazjum kolo smietnika i wychwalaniu swoich umiejetnosci w "hakierowaniu". Dresik jaki ? Nówka z Adasia ? Trzy albo cztery pasiory na nogawicach ?
Oj jak ja uwielbiam takich szczeniakow i dyskusje z nimi.
Jeslibym wiedzial co to: "zadkało", to moze bym Ci odpowiedzial. Musze sie przyznac – nie wiem. Jesli ma to cos wspolnego z zadem i kałem, to rzeczywiscie mnie zadkało. Ale zawsze rano.Bagiet:Aha zapomniałem lanscan słuzy do włamywania się w sieci,a nie do internetu.
I co zadkało cię.
Cieciu.
P.S. Ciec ma male pytanko – internet to nie siec ? :shock:
Heh, nawet nasz były gośc K.M. uźywa windy xp i linucha :)
On to ma se móźg do tego :)
On to ma se móźg do tego :)
B3T0N:
moim osobistym zdaniem to te wszystkie FAQ sa juz dawno przedawnione , zabezpieczenia stoja na wyzszym poziomie
no nie wiem,niektóre są pewnie przedawnione, ale ciagle przecierz powstają nowe faqi
B3T0N:i ......... na pewno nie uzywac systemow MS'a :lol:
no i tu bym sie troche kłócił, sam oprócz XP, uzywam Mandrake 9 [wiem źe jest dość łatwy, ale od czegoś trzeba zacząć] i on jest na pewno bezpieczniejszy od windowsów, ale do hackowania to potrzebne są głównie umiejętności, nie waźne na jakim ktoś pracuje os'ie.
takie moje skromne zdanie, nara
roadrunner:Musze przyznać EL ZAQRKA troche racji. Nie chce cie obraźać ani nic, ale jak interesujesz sie hakingiem, to lepiej poczytaj troche faq'ów o sieciach, protokołach i naucz sie programować w jakimś języku. Nie chce Cię obraźać, to tylko taka moja mała rada. narka
PS.Jak interesuje cie haking to chyba jednak nie to forum
moim osobistym zdaniem to te wszystkie FAQ sa juz dawno przedawnione , zabezpieczenia stoja na wyzszym poziomie
aby byc taka osoba okreslana mianem "hacker" , to po prostu trzeba miec łeb na karku , w jednym palcu miec wyzsza matematyke i ......... na pewno nie uzywac systemow MS'a :lol:
ehhhhh nie lubie sie wypowiadac w tych tematach ....
Bierz przykład z Kevina Minticka ( tylko nie wpadaj do paki of coz :wink: ).
Ale takie progrosy co moźna zassać z netu są zazwyczaj goowno warte. Naucz się jakiegoś języka programowania, tak jak poleca tobie Roadrunner :)
Ale takie progrosy co moźna zassać z netu są zazwyczaj goowno warte. Naucz się jakiegoś języka programowania, tak jak poleca tobie Roadrunner :)
Musze przyznać EL ZAQRKA troche racji. Nie chce cie obraźać ani nic, ale jak interesujesz sie hakingiem, to lepiej poczytaj troche faq'ów o sieciach, protokołach i naucz sie programować w jakimś języku. Nie chce Cię obraźać, to tylko taka moja mała rada. narka
z takimi odzywkami to na PW :x :x
jesteś cieciem EL–cośtam.
A co do gówniarza to powiem ci tylko tyle ze mam więcej lat od ciebie,a co do roboty to ja juź pracuje długo i cięźko.Jak ty byś miał taką robotę to byś sie popłakał i powiedział chce do mamy.
Aha zapomniałem lanscan słuzy do włamywania się w sieci,a nie do internetu.
I co zadkało cię.
Cieciu.
A co do gówniarza to powiem ci tylko tyle ze mam więcej lat od ciebie,a co do roboty to ja juź pracuje długo i cięźko.Jak ty byś miał taką robotę to byś sie popłakał i powiedział chce do mamy.
Aha zapomniałem lanscan słuzy do włamywania się w sieci,a nie do internetu.
I co zadkało cię.
Cieciu.
Moja odpowiedz:Bagiet:Moimi zainteresowaniami jest hakowanie
jestes gowniarz a nie hacker. Powinienes se kupic wielkiego bejsbola i po pustej mozgownicy z tydzien walic.
Wielki hakier z Lanscanem :lol: . Kon pada ze smiechu :lol: .
Lekcjami sie zajmuj gowniarzu a nie takimi zabawami, bo to sie moze zle dla Ciebie skonczyc.
A dałbys link... szukalem na google, ale znajduje tylko wersje demo :wink:
Strona 1 / 1