Jak grać w diablo II LOD przez neta ??
No właśnie jak w tytule ktoś z was wie jak grać w diablo II LOD na necie nie mając orginalnej płyty.
Wiem źe coś trzeba odpalać program FSGS ale gdy juz odpale go to w diablo pokazuje mi ze nie mam połaczenia z moim usługodawcą.
:? Pomóźcie
Wiem źe coś trzeba odpalać program FSGS ale gdy juz odpale go to w diablo pokazuje mi ze nie mam połaczenia z moim usługodawcą.
:? Pomóźcie
Odpowiedzi: 7
Zgadzam sie z BlackZone mnie rodzice nie dadza kasy na orginalna gre a po drugie jakos nie specjalnie bym chcial kupowac orginalna gre tylko zeby pograc sobie na necie.
Ej kurna moze rodzice nie pozwola kupic orginała bez sensu jak mozna grac na piracie.
Ja jakos gram w necie na piracie.
trzeba tylko pokombinowac, i pomyśleć
Ja jakos gram w necie na piracie.
trzeba tylko pokombinowac, i pomyśleć
A co to za problem ? Rodzice daj Ci kieszonkowe ? To miast na papierochy czy gorzałe zacznij zbierać.
poczytaj sobie na http://piekielko.glt.pl/ mósisz miec orginalnego cd–keya i tak jeden program ale nie powiej jaki bo to niezgodne z regulaminem
Młody:No fajnie ale Diablo na allegro kosztuje teraz 80zł myślisz źe kaźdy ma tyle kasy?? Niektórzy jeszcze nie pracują a ich rodzice nie dadza im az 80zł na gre
No to niech ida do pracy co za problem.
Albo pozycza od kilku osob troszke i wsio.
pIEKAr:a co tak cięzko kupić tego oryginała... teraz juź na allegro choćby drogi taki nie jest !!... a jak nie chcesz kupić to zadwól sie Single Player
No fajnie ale Diablo na allegro kosztuje teraz 80zł myślisz źe kaźdy ma tyle kasy?? Niektórzy jeszcze nie pracują a ich rodzice nie dadza im az 80zł na gre
a co tak cięzko kupić tego oryginała... teraz juź na allegro choćby drogi taki nie jest !!... a jak nie chcesz kupić to zadwól sie Single Player
Strona 1 / 1