Jak edytowac prezentacje EXE
Witam, dawno mnie tu nie było, liczę na waszą pomoc.
Ostatnio się ożeniłem i dostałem od fotografa prezentacje z naszymi zdjęciami w formacie EXE, skubaniec chce za wywolanie jednego zdjęcia 25 zł.
Jest takiś sposób na wypakownie tych fotek z prezentacji, tak abym mógł sam sobie je wydrukowa??
Niestety nie wiem czym ta prezentacja została zrobiona. Po odpaleniu pliku exe uruchamia sie prezentacja i nic nie moge zrobic.
Odpowiedzi: 3
Zaraz... a jak się z tym facetem umawiałeś? Nie wydaje mi się, żebyś się zgodził na takie warunki od samego początku, prawda?
Warunki umów (nawet te na tzw. ślinę) same się nie zmieniają i kropka.
A jak nie po dobroci... to za frak gościa, w bufet go i w pysk - jak mawiali dawni warszawiacy :-"
Pokaz został zrobiony [i]PictureToExe[/i] ale jak to odwrócic?????
Fotograf zablokował nawet robienie screenów (zrzutów ekranu).
POMÓŻCIE!!!
Wiem, że miałem kiedyś takie cuś jak: [i]PictureToExe[/i], ale nie wiem, czy tym można odwrócić mechanizm...
Możesz spróbować w [i]Ulead Media Studio[/i].
Wiem, że kiedyś przypadkiem udało mi się wyciąć klatkę z jakiegoś filmu i zapisać ją jako jpg. Ale na rewelacyjną jakość to bym wtedy nie liczył... jeśli uda się to wydrukować jako pocztówkę, to i tak będzie to wielki sukces. Teoretycznie, jeśli znasz Photoshopa, możesz popracować nad paroma, co lepszymi ujęciami, ale rasowanie kilkudziesięciu, czy kilkuset fotek to mordęga ponad miarę...
Strona 1 / 1