Jak dokonać oszustwa na...
Cześć, mam pewien kłopot
Chciałbym wyłączyć jedną stronke przed siostrą, ale tak ze, jeśli wpisałaby adres tej strony w url. To załaduje się jej stonka, którą wcześniej sam przygotowałem. Wiem, źe są takie programy do ochrony komputera, Np. [Opiekun] miał by taka moźliwość, ale szukam innego.. Moźe być równieź program, którym uzyskałbym błąd 404. Prosiłbym o jakieś informacje na ten temat Lub o nazwę programu, który by rozwiązał mój kłopot. Pa
Chciałbym wyłączyć jedną stronke przed siostrą, ale tak ze, jeśli wpisałaby adres tej strony w url. To załaduje się jej stonka, którą wcześniej sam przygotowałem. Wiem, źe są takie programy do ochrony komputera, Np. [Opiekun] miał by taka moźliwość, ale szukam innego.. Moźe być równieź program, którym uzyskałbym błąd 404. Prosiłbym o jakieś informacje na ten temat Lub o nazwę programu, który by rozwiązał mój kłopot. Pa
Odpowiedzi: 3
Poszukaj o pliku hosts w ktorym mozesz "przekierowac" zapytania idace na ta strone na adres 127.0.0.1 czyli nigdzie nie wyjda poza komputer. Przykladowy plik hosts jest w XP w C:WINDOWSSYSTEM32DRIVERSETC a swoja zawartosc tworzysz w ten desen:
127.0.0.1 jakas.strona.com
127.0.0.1 chat.bravogirl.pl
:wink:
127.0.0.1 jakas.strona.com
127.0.0.1 chat.bravogirl.pl
:wink:
Hm, dzięki za takie rady stary, ale pozwól jednaj ze sam będę decydował, co będę nosił ze sobą a co nie..
eccs:Cześć, mam pewien kłopot?
Chciałbym wyłączyć jedną stronke przed siostrą, ale tak ze, jeśli wpisałaby adres tej strony w url.
Po co wylaczac jedna stronke idz na calosc i wylacz caly komputer np zabierajac myche ze soba. :wink:
Strona 1 / 1