Jak dograć na plytkę?
Podobno nie ma glupich pytan:)
Utworzylem dysk wielosesyjny i cos tam nagralem, poczy mam nero 7, po czym przez przypadek wcisnalem nagraj ponownie, a nastepnie cancelowalem. teraz chcac dograc cos na plytke wyskakuje mi komunikat:Nie moźna zapisać otwartej plytki w trybie Disc–At–Once. co to w ogole znaczy i jak zmienic ustawinia zeby moc dograc.
Utworzylem dysk wielosesyjny i cos tam nagralem, poczy mam nero 7, po czym przez przypadek wcisnalem nagraj ponownie, a nastepnie cancelowalem. teraz chcac dograc cos na plytke wyskakuje mi komunikat:Nie moźna zapisać otwartej plytki w trybie Disc–At–Once. co to w ogole znaczy i jak zmienic ustawinia zeby moc dograc.
Odpowiedzi: 4
w ten sposob nic nie moge zrobic, poniewaz mam tylko albo szybkie kasowanie rw, albo calkowite rw, a moja plytka jest dvd–r... wiec chyba nici ? dzieki
Sesja Disk–At–Once zamyka cały dysk a Track–At–Once tylko aktualną ścieźkę i to umoźliwia dogrywanie kolejnych.
Otworzyć sesję moźna w menu 'Nagrywarka'–'Kasowanie nośnika wielokrotnego zapisu'–'Wybierz uźywaną metodę kasowania'
Otworzyć sesję moźna w menu 'Nagrywarka'–'Kasowanie nośnika wielokrotnego zapisu'–'Wybierz uźywaną metodę kasowania'
dzieki, a w jaki sposob mam otworzyc sesje? i jaka jest w ogoel roznica miedzy disc at one, a trac at once? a zmienic tego nie moge poniewaz ta funkcja jest nie podswietlona , tak jak by domyslnie wybieral sobie ta i koniec. dzieki i tak.
kopciuszek:...Disc–At–Once...
Dysk wielosesyjny powinien być zapisywany w trybie Track–At–Once.
Nie mam pojęcia jak ci się udało uzyskać Disk–At–Once bo NERO sam sobie ustawia odpowiedni tryb.
Moźe uda ci się to zmienić we właściwościach kompilacji na zakładce 'zapis'.
Ewentualnie spróbuj otworzyć sesję i wtedy coś zmienić.
Strona 1 / 1