Jak dobrze grac w Soldier of Fortune 1 po sieci?
Mam problem. Gdy gram po sieci to wszyscy mnie zabijają (gram w trybie capture the flag) a ja zeby kogos zabic to musze chyba z 5 sekund w kogos ladowac bez przerwy. Rzadko kiedy mi sie udaje kogos zabic. co to cheaterszy sami czy co? Poradzcie mi cos bo mnie to wkurza jak cholera. Jakbyscie mnie chcieli znalezc na SoF to mam nicka 3di[PL]. O co w tym chodzi? Ping nie jest chyba zbyt wysoki raczej 30/60 do 86. Internet to neostrada TP 128. Czyli 160 kb/s.
Odpowiedzi: 7
No dzięki. adik154 – najbardziej tobie. dzięki tobie teraz gram lepiej. DZIEKI straszne. Temat jest do zamknięcia.
Jak ktoś napisał graj w podobne gry ustawiaj boty na najwyźszy poziom i ty chyba tyle.
20 strzałów w nogi z USP równa sie jednemu strzałowi w głowe z M4. Rozwiń swoje umiejetnosci gry bo podejrzewam ze tu leźy przyczyna twojego problemu. Grasz ty na oficjalnych serwerach czy takich mało znanych i odwiedzanych przez mała i czesto codziennie tą samą grupę osób :?: :?:
PS. Mnie teź mendy w cs Cheaterem nazywali :mrgreen: :mrgreen:
Pograj z miesiąc to zobaczymy :wink:
PS. Mnie teź mendy w cs Cheaterem nazywali :mrgreen: :mrgreen:
Pograj z miesiąc to zobaczymy :wink:
ja mam oryginala z CDAction ktoregos tam. Moge przyslac zdjecie jak mi nie wierzycie. Kurde lubie ta gierke. A grac normalnie nie moge.
Cheaterzy się zdarzają wszędzie, wszystko zaleźy od zabezpieczeń, np. Battlefield 2 ma Punk Buster'a który teź nie jest doskonały, co jakiś czas zdarzają się wpadki. Najgorsza sprawa jest w przypadku gier w które moźna grać nie mając oryginału, piraci nie mają nic do stracenia, więc oszukują na potęge.
no wiem ale to chyba sa cheaterzy. po prostu ja kropie ich z shotguna chyba z 5 naboi a oni mnie z pistolca tego srebrnego 2 strzaly i po mnie a oni nadal zyja.
Na sieci grasz ze zwykłym człowiekiem, a nie z komputerowym bootem.
Tylko trening. :D
Tylko trening. :D
Strona 1 / 1