jak czyścić jv16, poradzcie.

w opcji czyszczenia rejestru (ręcznie) pojawiło się ponad 200 wpisow ale ja nie wiem czy wszystko mogę wywalić. Czesto pojawia się opis np.HKEY_CLASSES_ROOT Appicationsfaxcover.exe i wyjaśnienie ,źe to Nieaktualny wpis programu
takich pozycji jest duzo, czy koge to spokojnie usunąć czy uźyć moźe opcji,,napraw'', .Prosze o pomoc kogoś doswiadczonego w czyszczeniu tym programem.
Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 7

i drobny szczegół , kosztuje 39.99 USD. na nasze ok 152 zl, musisz mieć credid card by dokonać zakupu (master card ,american expres, wiza electron odpoada D:). To źadna propozycja.
Anonymous
Dodano
28.05.2004 15:53:01
Tak pozatym to polecam "TuneUp Utilites 2004" tez jest swietny do czyszczenia rejestru pozatym posiada wiele dodatkowych funkci :D

Uźywaj opcji zmień, źeby coś dopisać.
SLAY3R
Tokio
Dodano
28.05.2004 13:37:43
Dokładnie dajesz "Wybór specialny" i pozycie które mozna bezpiecznie usunac i wywalasz wszystko co zielone robie tak conajmiej 2 razy w tygodniu i wszystko jest oki
Tokio
Dodano
28.05.2004 13:35:22
Tak, o to się rozchodzi.
BTW, ja wywalam wszystko co moźna bezpiecznie usunąć, jeszcze nie płakałem z tego powodu źe wywaliłem tą metodą coś potrzebnego.
McScr@by
Dodano
15.05.2004 01:52:28
mcscra@by , chodzi o wybór przy czyszczeniu z zielonym znaczkiem prawda.
Czy zawsze wszystko wtedy usuwasz?, w programie jest opcja napraw, jakie ma zastosowanie?, mam 200 pozycji , nie wiem czy tak po prostu moge wszystko za ''jednym cięciem'', owszem moźna przywrócić ale ja zawsze usuwam po kilka (łatwiej potem przywrócić kilka niź wszystko naraz bo cos nie działa).
Zauwaźyłem wiele wpisów z opisem ,ze nie uzywane rozszerzenie i tu nie mam pewności czy ono nie będzie potrezebe, i czy moge je wyciąć, wreszcie jakies wpisy typu C:WindowsSystem32iprip2.dll (biblioteczki , takich jest sporo)
Pozdrawiam i czekam na wasze uwagi związane z czyszczeniem tym programem.
Anonymous
Dodano
14.05.2004 23:21:12
Usuń pozycję które moźna bezpiecznie usunąc ( Wybierz :arrow: Wybór specjalny ).
W razie jakiegoś niepowodzenia dostępny jest domyślnie Backup usuniętych kluczów w scieszce inslacji – Backup.
BTW, czyszcze ręcznie i usuwam właśnie tą metodą.
McScr@by
Dodano
14.05.2004 21:09:21
ja czyszcze wszystkie, ktore sa zaznaczone na zielono i nic sie nie dzieje
Anonymous
Dodano
14.05.2004 21:09:15
Anonymous
Dodano:
14.05.2004 18:32:32
Komentarzy:
7