Jak cofnąć ostatnią aktualizację w XP ??
Witam, ostatnio zainstalowała mi się automatycznie jakaś aktualizacja i zwolniła mi system.
Nie wiem jak się nazywała, czy moźna ją jakoś odinstalować ??
Nie wiem jak się nazywała, czy moźna ją jakoś odinstalować ??
Odpowiedzi: 11
Jeśli chodzi o kolejność instalowania aktualizacji to moźna to zobaczyć na stronie Windows Update. Jest tam taki link Przejrzyj Historię Aktualizacji i tam będzie napisane jakie aktualizaje kiedy zostały zainstalowane, no chyba źe masz pirackiego Windowsa, wtedy to lipa :twisted:
Ja rowniez nie wiem, nie przywiazuje do tego wagi. Z tym, ze po prostu potrafie otworzyc z Panelu sterowania Dodaj/usun programy, zaznaczyc pokazywanie aktualizacji i sprawdzic date ostatniego uzycia. Tym samym, wiem jaka/jakie byly ostatnie.
wyjołeś mi to z ust
Ja rowniez nie wiem, nie przywiazuje do tego wagi. Z tym, ze po prostu potrafie otworzyc z Panelu sterowania Dodaj/usun programy, zaznaczyc pokazywanie aktualizacji i sprawdzic date ostatniego uzycia. Tym samym, wiem jaka/jakie byly ostatnie.i386:rafales przecieź on pisze ze nie wie jaka była ostatnia akutalizacja!!!!!!!!!!
rafales przecieź on pisze ze nie wie jaka była ostatnia akutalizacja!!!!!!!!!!
Najlepszym sposobem bedzie PRZYWRACANIE SYSTEMU lub np TUNE UP
Najlepszym sposobem bedzie PRZYWRACANIE SYSTEMU lub np TUNE UP
koczed:Jednym ze sposobów usunięcia aktualizacji to Przywracanie systemu.
i po co tak komplikować..lepiej prosto i czytelnie jak poniźej
sumra:start>>panel sterowania>>dodaj/usuń programy zaznacz ptaszkiem pokaź aktualizacja i usuń
hastic a moźe chodzi ci o to, źe systemik masz lewiutki i taka dziwna jest ta ostatnia aktualizacja ?? :D
Jednym ze sposobów usunięcia aktualizacji to Przywracanie systemu.
hastic – ja teź nie iwem jaka bła "ostatnia aktualizacja" u Ciebie, ale na pewno biuletyn bezpieczeństwa wydany przez MS ostatnio wiedzieć to będzie. O tm, ze masz w katalogu winodws zestawy umoźliwiające przywrócenie wersji poprzednich ,a daty sprawdizć wystarczy to tylko dla przypomnienia piszę.
Tylko źe ja nie wiem jak ta ostatnia aktualizacja się nazywała.
Nie wiem jak usunąć OSTATNIĄ aktualizacje.
Próbowałem usunąć jakąś aktualizacje i pojawiło się okienko z informacją źe pewne programy mogą przestać działać ?
Nie wiem jak usunąć OSTATNIĄ aktualizacje.
Próbowałem usunąć jakąś aktualizacje i pojawiło się okienko z informacją źe pewne programy mogą przestać działać ?
start>>panel sterowania>>dodaj/usuń programy zaznacz ptaszkiem pokaź aktualizacja i usuń
Tytaj masz rozwiazanie http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=53605
Mozna.
Strona 1 / 1