Jak całkowicie usunąć operę???
witam.
Zainstalowałem sobie na próbę operę, ale nie przypadła mi do gustu więc ją odinstalowałem. Ale problem w tym , źe nie mogę się jej pozbyć, deinstalacja przebiegła bez problemu, ź listy dodaj\usuń zniknęła. W program files pozostał katalog i teraz tak: jak chcę wejść z jakiegokolwiek programu na stronę producenta tegoź programu (kaźdy ma prawie taki link w zakładce pomoc) to otwiera się on w ODINSTALOWANEJ operze!!! jeśli ten katalog który po niej został usunę ręcznie to po kliknięciu na ten link nie otwiera się nic. nie wiem jak sobie z tym poradzić
Zainstalowałem sobie na próbę operę, ale nie przypadła mi do gustu więc ją odinstalowałem. Ale problem w tym , źe nie mogę się jej pozbyć, deinstalacja przebiegła bez problemu, ź listy dodaj\usuń zniknęła. W program files pozostał katalog i teraz tak: jak chcę wejść z jakiegokolwiek programu na stronę producenta tegoź programu (kaźdy ma prawie taki link w zakładce pomoc) to otwiera się on w ODINSTALOWANEJ operze!!! jeśli ten katalog który po niej został usunę ręcznie to po kliknięciu na ten link nie otwiera się nic. nie wiem jak sobie z tym poradzić
Odpowiedzi: 11
conin
ustaw w IE zeby byla domyslna przegladarka lub prawym na skrocie i wybierz sposrod programow IE i zeby ten typ byl caly czas otwierany przez nia.
ozzman78
mozesz kolejnosc zmienic w: Narzedzia\Preferencje\karta Zaawansowane\Przegladanie – Przelaczanie kart.
ustaw w IE zeby byla domyslna przegladarka lub prawym na skrocie i wybierz sposrod programow IE i zeby ten typ byl caly czas otwierany przez nia.
ozzman78
mozesz kolejnosc zmienic w: Narzedzia\Preferencje\karta Zaawansowane\Przegladanie – Przelaczanie kart.
Z IE trudno sie jest przezucic na Opere ale kazdy musi to przechodzic kto chce korzystac z dobrej przegladarki. Mi tez z poczatku opera nie przypadla do gustu ale po kilku dnich...udalo sie szczegulnie gdy niedlugo miala byc nowa wersja 8 Polecam! Co zrobisz zalezy od ciebie ale IE to "Jedno Wielkie Bagno"...przemysl to...nie wszystko przecierz odrazu jest takie jakie chcemy. Nie wiesz co tracisz.
masz przywracanie systemu?.
z danych aplikacji właśnie teraz usunąłem i pozostałość po operze w program files i nie otwiera sie teraz nic :cry:
z danych aplikacji właśnie teraz usunąłem i pozostałość po operze w program files i nie otwiera sie teraz nic :cry:
Nie chce zakladac nowego tematu, wiec zapytam tutaj.
Zainstalowalem dzisiaj opere 7.54 i mam pytanie.
Gdy otworze w oknie kilka kart i zamykam ostatnia, to przerzuca mnie do pierwszej, jak to zmienic zeby po zamknieciu ostatniej karty, wyswietlala sie ta co byla przed nia a nie pierwsza?
Zainstalowalem dzisiaj opere 7.54 i mam pytanie.
Gdy otworze w oknie kilka kart i zamykam ostatnia, to przerzuca mnie do pierwszej, jak to zmienic zeby po zamknieciu ostatniej karty, wyswietlala sie ta co byla przed nia a nie pierwsza?
Poza tym, jesli zaczniesz uzywac innej przegladarki to tam ustaw ja jako domyslna. Wtedy skroty i typy plikow html i htm powinny zostac przejete przez nia. Jesli nie to Panle Sterowania\Opcje folderow\Typy plikow.
A Dokumenty i ustawienia/Dane aplikacji/Opera usunąłeś ?
super dzięki bardzo za reakcję, ale rejestr juź czyściłem chyba wszystkimi moźliwymi programami, a i źeczywiście miałem ją ustawioną jako domyślną przeglądarkę...
Nikt nic nie poradzi???
pozdrawiam
Nikt nic nie poradzi???
pozdrawiam
uzywam opery przez ostatnie 2 lata.. dla mnie IE nie istnieje
wyczyść system po Operze, jv16 jest bardzo dobry w tym względzie . Czy nie miałeś ustawione Opery jako domyślnej przeglądarki? . Nie rezygnuj z Opery , po kilku dniach , zakochasz się w niej z wzajemnością ;) . Moźesz pobrać fajne skórki do niej jeśli masz wizualne przyzwyczajenia , sam zobacz http://my.opera.com/community/customize/skins/ .
Jadąc na Operze zapomnisz o szpiegach i wirusach , ale sam decyduj .
Jadąc na Operze zapomnisz o szpiegach i wirusach , ale sam decyduj .
Strona 1 / 1