Jak aktualizować?
Microsoft pozmieniał zasady pobierania aktualizacji z witryny windows update.Najpierw kaźą coś ściągnąć.Co to jest i jak sie potem tego pozbyć?Jak wy aktualizujecie?
Odpowiedzi: 10
Ja ściągam aktualizację poniewaź moźna załatać bardzo nieciekawe dziury w systemie ale nie instaluje źadnych service packów poprostu im nie ufam bo jak kaźdy wie windows nie lubi za duźo zmian naraz i czasami moźe przestać nas lubić :D
www.windowsupdate.com – kaźda poprawka jest opisana (po Polsku) Wybierasz co chcesz... :lol:
www.windowsupdate.com – kaźda poprawka jest opisana (po Polsku) Wybierasz co chcesz... :lol:
Oviraptor:Ja instaluje tylko pojedyńcze poprawki bo service packi... nie będę ukrywał mam WinXp Corp, a zmieniać cdkey'a za bardzo mi się nie chce :)
A skąd te pojedyńcze poprawki bierzesz?
Ja instaluje tylko pojedyńcze poprawki bo service packi... nie będę ukrywał mam WinXp Corp, a zmieniać cdkey'a za bardzo mi się nie chce :)
Ja tez wcale nie aktualizuje ani nie instaluje service packow bo po co??? Wszystko chodzi ok to poco "psuc" system.Mialem SP1 i tylko kompa zwolniło
Ja tez wcale nie aktualizuje ani nie instaluje service packow bo po co??? Wszystko chodzi ok to poco "psuc" system.Mialem SP1 i tylko kompa zwolniło
ja w ogole nie aktualizuje... juz nie raz sie na poprawkach przejechalem... A poza tym cenie sobie swoją prywatność ;)
Strona 1 / 1