Jack Orlando
Witam. Mam problem tego typu iź : gra uruchamia sie bez zarzutu jednak gdy pojawia sie intro, menu i sama gra dzwiek mi przerywa a sama gra zaczyna podcinac, w czym moze byc problem ? moj kompa to p4 1,6ghz, win xp prof, gf4mx440,sound blaster. na starym kompaie p100mhx i 16 ramu gra chodzila mi bez zarzutu a tu podcina :|, szukalem na forum odpowiedzi na moj problem jednak znalazlem jedynie patch do grafiki, wgraelm go na probe zeby zobaczyc czy sie zmieni na lepsze jednak efektow nie ma. prosze o pomoc. pozdrawiam.
ps.probowalem tez z trybem zgodnosci systemu
ps.probowalem tez z trybem zgodnosci systemu
Odpowiedzi: 4
problemem jest iź ja mam w tej grze dzwiek, jednak przerywa on a gra podcina. jakies propozycje ? :D
W dziale XP był nie dawno jakiś temat o braku dźwięku w starych grach. Było parę propozyjii wysnutych.
a gdzie niby mialbym kombinowac z dzwiekiem ? probowalem juz z przyspieszeniem dzwiekowym, dalej to samo :|
Problem dotyczy niewątpliwie zgodności. Ta gra była projektowana z myślą o obecnych wówczas kompach (kilkanaście lat temu). Jednak zaletą jest, źe nie masz zintegrowanego dźwięku bo z tym najwieksze problemy.
Próbowałeś róźne warianty konfigurowania dźwięku?
Pare lat temu widziałem tą gre i widziałem, ze jest tam
konieczność ustawień dzwięku.
Próbowałeś róźne warianty konfigurowania dźwięku?
Pare lat temu widziałem tą gre i widziałem, ze jest tam
konieczność ustawień dzwięku.
Strona 1 / 1