JA chce w koncu zagrac w Maxa Payna !!1
ja juz nie wiem co mam zrobic, jak mialem starego kompa to mi max nie dzialal, wiec zmuszony bylem grac u qmpla, a teraz jak mam juz nowego sprzeta, to mi max nie chodzi pod xp :( normalnie wchodzilem do gry i jak sie ladowal level wyrzuca mnie do windowsa bez slowa wyjasnienia :[ zainstalowalem angielsa wersje patcha 1,05 bo nie moglem nigdzie znalesc polskiej, nie wspominajac ze sie niezle natrudzilem zeby te angielska zedrzec ! jak macie jakis pomysl, to pomozcie bo ja musze poprostu przejsc na swoim kompie MAXA ! (gwoli scislosci sciagnalem najnowsze upday do grafiki {ati radeon 9000 pro 128ddr vivo} i wszystki latki systemu windows xp)
jak macie jakis pomysl nie szczedzcie klawaitur :))
jak macie jakis pomysl nie szczedzcie klawaitur :))
Odpowiedzi: 6
Nie ma sprawy :)
dzieki dzikei, dzieki :))) hehe MAxiu hula jak zloto :) naprawde jestem ci wdzieczny :))
ozz17@interia.pl
ja piernicze jak to juz nie poskutkuje to chyba mnie cos trafi !!! nie mam jzu pomyslow co jeszcze moze byc przyczyna
ja piernicze jak to juz nie poskutkuje to chyba mnie cos trafi !!! nie mam jzu pomyslow co jeszcze moze byc przyczyna
A masz oryginał czy pirata. To źe patch jest po angielsku nie powinien raczej przeszkadzać, i powinien się zainstalować na polskiej wersji. Ja mam angielską.
Jak masz pirata to musiesz mieć jeszcze nocd cracka do wersji 1.05. Podaj maila.
Jak masz pirata to musiesz mieć jeszcze nocd cracka do wersji 1.05. Podaj maila.
odpaliem tak ja mowiles w tym trybie zgodnosci, to teraz nawet mi juz nie wchodzi do menu,a przedte to przynajmniej moglem w menu pogrzebac, masz moje jkais link do tego patcha pl, bo moze to cos da. Po zainstalowaniu wyskakiwalo mi ze chce wlozenia plyty, wiec scrackowalem jeszcze raz i qpa :[ !!! :evil:
To dziwne bo właśnie po zpatchowaniu powinień juź śmigać. Spróbuj odpalić grę w trybie zgodności z winem 98. Prawym przyciskiem na ikonie gry/właściwości/zakładka zgodność/zaznacz uruchom ten program w trybie zgodności z windows98/me.
Strona 1 / 1