iTunes - co to za bezużyteczne cholerstwo?
Odpowiedzi: 8
-
[quote=XanTyp]płaciłem przez PayPal amerykańskiej firmie współpracującej z Facebookiem i nie było problemów[/quote] A jaki to jest sposób dokonywania zakupów? I jest jakaś zależność między iTunes a Facebookiem? To może inaczej... Co ja mam zrobić by kupić coś taką metodą jak Ty?
-
[quote=BUNCH]Jakim cudem ty kupujesz?[/quote]Primo, nie pisałem, że dokonywałem zakupów - sprawdzaliśmy tylko, czy działa program - sam w sobie. Secundo, płaciłem przez PayPal amerykańskiej firmie współpracującej z Facebookiem i nie było problemów więc na Twoim miejscu przyjrzał bym się konfiguracji Paypala. Może tu masz coś poprzestawiane? A może ma to coś wspólnego z powiązaniem lub brakiem powiązania z kartą kredytową? Bo np. kart debetowych (VISA) nie da się powiązać z PayPalem.
-
[quote=BUNCH]No tak, ale to jak mam coś nabyć co znajduje się tylko w serwisie iTunes?[/quote]Podejrzewam, że bez iPhone, tudzież iPoda się nie obędzie. Moja narzeczona ma iPoda i iTunes działa na jej kompie bez zarzutu. Sam nie próbowałem, bo nie chciałbym przypadkiem kupić czegoś z rozpędu #-o :lol: Z drugiej strony... mówiąc szczerze - nie ma takich towarów w internecie, które można zdobyć [b]tylko[/b] w iTunes. [b]edit//[/b] [quote]Podejrzewam, że bez iPhone, tudzież iPoda się nie obędzie.[/quote]A jednak. Sprawdziliśmy. iTunes działa bez przeszkód - bez podłączonego iPoda.
-
[quote=Razorek]Jak nie to Ci się ta aplikacja nie przyda[/quote] Nieprawda. Dla mnie to wspaniałe narzędzie do zgrywania podcastów, które są cyklicznie publikowane na zagranicznych stronach (w Polsce brak takiego trendu). Dodatkowo jest to świetny kombajn, szczególnie do zarządzania i katalogowania muzyki.