isass. exe bład systemu
Bardzo proszę o pomoc!!!Podobny temat był juź na forum, jednak nie wiem jak usunąć mój problem. Podczas uruchamiania kompa pojawia się komunikat "Isass.exe bład systemu podczas próby aktualizacji hasła, oznacza to, źe wartość podana jako bieźąca jest nieprawidłowa"
Komputer nie jest połączony z internetem. Błagam o pomoc, bo stało się to na kompie w pracy. Będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki.
Komputer nie jest połączony z internetem. Błagam o pomoc, bo stało się to na kompie w pracy. Będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki.
Odpowiedzi: 8
Tak Isass – a niech go tam.... Dzisiaj nic nie mogłem zrobić przy komputerze. Nie ma mowy o odinstalowaniu czegokolwiek, bo komp powłączeniu restartuje się bez przerwy pojawia się napis windows oraz ten nieszczęsny komunikat. Jutro albo w środę (nie zaleźy to do końca odemnie) spróbuję wypróbować podane wskazówki. Jeźeli źe ktoś miał juź taki problem, rozwiązał go pomyślnie niech zechce podzielić się doświadczeniem.
Nie Sassery i inne dziadostwa z RPC związane, a posypanie się rejestru w niewiadomym do końca miejscu wydaje się być problemem.
Jeśli wiesz mniej więcej co instalowałeś na niedługo wstecz przed tym błędem to odinstaluj to, albo jeśli grzebałęś w rejestrze postaraj się to naprawić.
Albo najlepiej to przywróć rejestr z kopii wg opisu: http://support.microsoft.com/kb/307545/pl
Tak przy okazji, nie isass a lsass
Jeśli wiesz mniej więcej co instalowałeś na niedługo wstecz przed tym błędem to odinstaluj to, albo jeśli grzebałęś w rejestrze postaraj się to naprawić.
Albo najlepiej to przywróć rejestr z kopii wg opisu: http://support.microsoft.com/kb/307545/pl
Tak przy okazji, nie isass a lsass
Oczywiście. :roll:
daj znac o wynikach :)
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Dostęo do komputera będę miał dopiero w poniedziałek, więc wtedy popróbuję.
to szybko muisz zrobic tak start–>> uruchom–>>shutdown –a
Jak powiadasz ze ten komputer nie ma połączenia z Netem to wskazuje to na uszkodzoną usługe Zdalne wywołanie procedur (RPC) ale mimo wszystko sprawdz to
Jak powiadasz ze ten komputer nie ma połączenia z Netem to wskazuje to na uszkodzoną usługe Zdalne wywołanie procedur (RPC) ale mimo wszystko sprawdz to
Komputer restartuje się w kółko i pojawia się ten komunikat. Niestety nie mogę nic uruchomić, albo nie wiem jak to zrobić. Próbowałem uruchomić w trybie awaryjnym, ale to nie pomaga.
czy za kaźdym razem jest taki komunikat :?:
Sprawdz podgląd zdarzeń start–>> uruchom eventvwr.msc
Sprawdz podgląd zdarzeń start–>> uruchom eventvwr.msc
Strona 1 / 1