Irda a Nokia 3650
Cze mam problem od jakiegos czasuz irda....
chodzi o to ze istaluja sie wszytskie pieknie sterowniki i do irdy i do noki lecz nie moge przeslac nic na koma, nie wiem w czym siedzi problem a czasmi wogule sie nie chca zaistalowac sterowniki chociarz zciagnolem nowe....pomysly??
chodzi o to ze istaluja sie wszytskie pieknie sterowniki i do irdy i do noki lecz nie moge przeslac nic na koma, nie wiem w czym siedzi problem a czasmi wogule sie nie chca zaistalowac sterowniki chociarz zciagnolem nowe....pomysly??
Odpowiedzi: 16
Lia:Za "Idea miłego dnia!" dziękuję.
U mnie jest tylko ten napis Idea (coś a'la tapetka), ale miłego dnia juź nie ma ;)
Pozdrawiam.
gusioo:Co do loga to mnie nie przeszkadza, nawet tapety nie mam ustawionej wiec nie wiem.
Zaś co do wielkości to Oxygen jest większy.
Powiem tak: ja uźywam Nokia PC Suite do robienia kopii zapasowej kontaktów i ewentualnie czasem do wgrania tapet. Głównie uźywam małego, acz skutecznego MobileMedia Browser (i ten programik –> ok. 400 KB wysłałam kolegom z forum). Oxygena czaasem tylko do wklepania numerów telefonów (jak nie miałam jeszcze NPS).
Pozdrawiam i buziaczki ślę :*
Co do loga operatora, to mnie niesamowicie wnerwia. A poniewaź nie lubię zbędnych rzeczy na pulpicie telefonu ;) to wolę oglądać samą tapetę, zasięg, naładowanie i godzinę. Za "Idea miłego dnia!" dziękuję.
Co do loga to mnie nie przeszkadza, nawet tapety nie mam ustawionej wiec nie wiem.
gusioo:Nokia PC Suite i wszystko załatwione.
Oj nie wszystko....Chyba źe mi zdradzisz sekret jak Nokią PC Suite usuniesz logo operatora....Poza tym Nokia PC Suite jest duuuźy.
Nokia PC Suite i wszystko załatwione.
to mój e–mail kilcu@wp.pl
Chetnie poprosze.........
logiksmok@aster.pl
Z gory denks :)) zobacze jak w tedy....:))
a irde kupilem na allegro i dziala dotyhczas
logiksmok@aster.pl
Z gory denks :)) zobacze jak w tedy....:))
a irde kupilem na allegro i dziala dotyhczas
kilcu:jakbyś mógł to i mi moźesz "uźyczyć" :D. A tak wogóle wiecie gdzie moźna kupić tanio irde pod USB bo stara irda mi się rozwaliła z góry THX
No ja swoją kupiłam w Media Markcie za jakieś 69 zł. Programik wysłać ci na maila?
jakbyś mógł to i mi moźesz "uźyczyć" :D. A tak wogóle wiecie gdzie moźna kupić tanio irde pod USB bo stara irda mi się rozwaliła z góry THX
Logik_Smoczek:acha czyli klapa a ja nawet programu nie mam;/.....denks za informacje.....jednym slowem klapa...no coz jedynie co zostaje to kabelek do noki do ktorej nie ma;/ kupie inna nikie to cos wymysle:P
Jeśli chodzi o program to mogę "uźyczyć" :) Tylko źeby ta irda ci działała.
acha czyli klapa a ja nawet programu nie mam;/.....denks za informacje.....jednym slowem klapa...no coz jedynie co zostaje to kabelek do noki do ktorej nie ma;/ kupie inna nikie to cos wymysle:P
przez irde do kompa raczej nie moźna (no chyba źe się ma program) np. ja próbowałem przesłać byle co i się nie dało bo nie było takiej opcji mam taki sam system co ty próbowałem na stacjonarnym komputerze jak i na laptopie
działa irda a cio do laptopa tez chcialbym miec:P a tomto zobacze:))
Czyli wczesniej Ci ta IRda dzialala?
Nie wykluczone, ze mogla ulec jakiemus uszkodzeniu. Osobiscie podczerwieni do laczenia sie z komorka uzywam na notebooku i jeszcze z nia zadnych problemow nie mialem. Sprobuj moze odinstalowac sterowniki wykorzystac tylko sterowniki z IR, badz tylko z telefonu. Byc moze, miedzy sprzetem wystapil jakis konflikt.
Nie wykluczone, ze mogla ulec jakiemus uszkodzeniu. Osobiscie podczerwieni do laczenia sie z komorka uzywam na notebooku i jeszcze z nia zadnych problemow nie mialem. Sprobuj moze odinstalowac sterowniki wykorzystac tylko sterowniki z IR, badz tylko z telefonu. Byc moze, miedzy sprzetem wystapil jakis konflikt.
soorki ze to tak napisalem ale juz troszke zmeczony w tedy bylem i spalem....:P
nio wiec win xp sp2
– sterowniki z plyty te ktore dostalem razem z irda, i z nokia wiec standardowe i zawsze wszytsko bylo ok...
a nad pisownia popracuje.........:P.....
nio wiec win xp sp2
– sterowniki z plyty te ktore dostalem razem z irda, i z nokia wiec standardowe i zawsze wszytsko bylo ok...
a nad pisownia popracuje.........:P.....
Po pierwsze : Popraw swoją pisownie.
Po drugie: Jaki system?
Po trzecie: Jakie instalowales sterowniki?
Po czwarte: wystarczą pierwsze trzy:D
Po drugie: Jaki system?
Po trzecie: Jakie instalowales sterowniki?
Po czwarte: wystarczą pierwsze trzy:D
Strona 1 / 1