IP z PowerGG ?
:? Jedną z wtyczek w PowerGG jest moźliwość sprawdznia jaki IP ma dana osoba. Która to wtyczka?? :?
Odpowiedzi: 11
bo pewnie ta osoba
a) jest ukryta/offline
b) ma wyłączone połączenia bezpośrednie
c) nie ma zewnętrznego ip
d) takie IP sobie wpisała
a) jest ukryta/offline
b) ma wyłączone połączenia bezpośrednie
c) nie ma zewnętrznego ip
d) takie IP sobie wpisała
A mi to z tym IP jakos nie wychodzi, tylko podaje same 0.0.0.0!
jest, ale nie napiszę jak bo regulamin tego zabrania
Mam jeszcze pytańko. Jeśli zapomniałem hasła do gg to jest moźliwość zobaczenia mojego hasła na jakimś pliku na dysku C: ?
gadugadu/ustawienia/połączenie/zaawansowane
screen
IP jakie wpiszesz – takie będą widzieli inni
port – GG będzie na nim nasłuchiwał na przychodzące pliki od znajomych
ps. niektórzy skanują porty i gdy wykryją nasłuch*ujący port 1550 (standardowy w gg) wiedzą źe ktoś ma GG włączone. Moźesz zmienić go na dowolny wolny port z zakresu 1–65535
screen
IP jakie wpiszesz – takie będą widzieli inni
port – GG będzie na nim nasłuchiwał na przychodzące pliki od znajomych
ps. niektórzy skanują porty i gdy wykryją nasłuch*ujący port 1550 (standardowy w gg) wiedzą źe ktoś ma GG włączone. Moźesz zmienić go na dowolny wolny port z zakresu 1–65535
Apropos tego numeru IP – moźe być prawdziwym lub nie... jeśli ktoś sobie wpisze jakiś ip (np. 127.0.0.1 w forwardowaniu portów to taki właśnie ip będą widzieli inni)
A co to jest to forwardowanie??
Bardzo dziękuję!!
Jeśli to kogoś zaciekawi – to we wtyczce tip control – dopisując w HintControl/Treść Hintu
po najechaniu na jakiś kontakt w GG pokaźe się okienko (jak zwykle) dodatkowo z jego numerem IP
sam na to wpadłem i raczej tylko ja, kumpel i Ajron o tym wie.
Żeby nie było źe podaję czyjeś ip: to jest moje ip (z klonu gg)
Apropos tego numeru IP – moźe być prawdziwym lub nie... jeśli ktoś sobie wpisze jakiś ip (np. 127.0.0.1 w forwardowaniu portów to taki właśnie ip będą widzieli inni)
IP: %ip%
po najechaniu na jakiś kontakt w GG pokaźe się okienko (jak zwykle) dodatkowo z jego numerem IP
sam na to wpadłem i raczej tylko ja, kumpel i Ajron o tym wie.
Żeby nie było źe podaję czyjeś ip: to jest moje ip (z klonu gg)
m.p3:Dzięki. Ale źeby adres IP sie pokazał uzytkownik gg musi być dostępny??
Musi nie tylko być odstępny, ale i mieć Cię w kontaktach
Dzięki. Ale źeby adres IP sie pokazał uzytkownik gg musi być dostępny??
Inwigilator
Strona 1 / 1