I/O eroor
Witam,
Chciałam zainstalować program ERDAS imagine (do obróbki zdjeć satelitarnych, lotniczych i takie tam GIS). Podczas instalacji wyskoczyła mi informacja następującej treści :An I/O error occurred while installing a file. This is normallycaused by bad installation media or corrupt installation file.
Znam angielski, ale to jakieś masło maślane dla mnie.
Pomożcie dobrzy ludzie.
Dzięki
Chciałam zainstalować program ERDAS imagine (do obróbki zdjeć satelitarnych, lotniczych i takie tam GIS). Podczas instalacji wyskoczyła mi informacja następującej treści :An I/O error occurred while installing a file. This is normallycaused by bad installation media or corrupt installation file.
Znam angielski, ale to jakieś masło maślane dla mnie.
Pomożcie dobrzy ludzie.
Dzięki
Odpowiedzi: 1
Witam.
Z czego instalujesz - Płytka CD/DVD, Instalka sciągnięta z neta, PenDrive, inny nośnik danych... ?
"An I/O error occurred while..." - Ten błąd to najczęściej błąd podczas odczytu z nośnika np. porysowana płytka.
Z czego instalujesz - Płytka CD/DVD, Instalka sciągnięta z neta, PenDrive, inny nośnik danych... ?
"An I/O error occurred while..." - Ten błąd to najczęściej błąd podczas odczytu z nośnika np. porysowana płytka.
Strona 1 / 1
instalowałam z płytki, kiedyś nie było takich problemów. Możę to rzeczywiście zużycie materiału. Czy można coś z tym zrobic?
<DIV>Może można, moze nie. Zweryfikuj jakoś nośnika - choćby przez próbę skopiowania zawartości płyty na dysk.</DIV> <DIV>Potem isęgnij do działu pliki na <A href="http://www.cdrinfo.pl">www.cdrinfo.pl</A> i skorzystaj z narzędzi tam dostepnych , a odzyskiwaniu danych z uszkodzonych nośników służących.</DIV> <DIV>Oczywiście o ile to co system komunikuje rzeczywiście isę do źródła danych odnosi, a nie jest to kolejny komunikat zmyłka.</DIV>