internet,jak i skad?

siema!
zmieniam miejsce zamieszkania na takie ktore nie jest okablowane przez zadna siec telewizyjna,internetowa siec osiedlowa a potrzebuje korzystac z internetu.
co byscie zaproponowali dodam ze jest to prawie centrum wawrszawy i mam dostep do lini tpsa.
nety glownie chce uzuwac dio tranzakcji bankowych i do ciagniecia mp3.
wiem ze sa jakies teraz blueconekty itp ale wiekszego pojecia o tym nie mam.

Odpowiedzi: 6

niestety jest to ta sama para laczkow.
Doktor X
Dodano
04.09.2005 15:20:21
A wiesz źe nie mam pojęcia czy Chello to UPC ale hyba nie bo jak pisałem UPC to TV kablowa i net, a Chello to moźe jest inna para trzewików.
Pan i pastuch
Dodano
31.08.2005 22:41:49
no to tylko zastanawim sie po co gadaja ze chello to net zatelitarny skoro to i tak UPC ktore bez kabla nie ruszy.
Doktor X
Dodano
31.08.2005 10:55:38
A tak se myślę ze przecieź UPC to sieć telewizji kablowej która przejęła wszystkie małe i dochodowe sieci. Więc to chyba net z kablówki a co za tym idzie bez kabla nie pocisną.
Pan i pastuch
Dodano
30.08.2005 20:16:11
hmmmmmmmmm.
dzwonilem do UPC przed zalozeniem tematu no ale mila pani z obslugi klienta powiedziala mi ze nie jest blok okablowany i nie przewediuja narazie polozenia kabli.
no ale tak sobie mysle,skoro to internet satelitarny to po kiego im KABLE?
Doktor X
Dodano
30.08.2005 09:08:47
W blueconect sytuacja jest podobna jak na początku pojawienia się telefonóf GSM, czyli problem z tzw. polem.
Jak masz dostęp do tpsa to moźe neostrada 512. Ja osobiście mam neostradę 128 i nienarzekam.
Bo w neostradzie wielu patrzy na limity śiągania, i tu musisz sam dobrać to ile ci trzeba a na ile cięstać.
Sprubuj zdobuć namiary na "helo" (czelo) ponoć mają niezłą ofertę. To net satelitarny więc jak za oknem grzmi lub sypie śniegiem jak na alasce to moźna mieć problemy. Ale ludzie chwalo i mówio źe jest super.
A tak pozatym to z pewnością włuczy się gdzieć po klatce bąć chodniku masa ulotek wielu dostawców więc moźe warto zajźeć czasem pod nogi :D
Pan i pastuch
Dodano
29.08.2005 20:17:35
Doktor X
Dodano:
29.08.2005 15:00:43
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1