internet w winxp
mam pytanie jak zmienic haslo w polaczeniu internetowym na swoje otoz korzystam z pakietow internetowych tpsa mam swoja nazwe uzytkownika i haslo przy konfigurowaniu polaczenia internetowego wpisuje ta nazwe i haslo gdy skonzce okazuje sie ze win zmienia haslo na jakies inne swoj jak mam zmienic na swoje za pomoc z gory dzieki
Odpowiedzi: 5
zrobilem jak pisaliscie i nie dziala gdy w polaczeniu internetowym wpisuje swoje haslo ktore mam od tpsa wciskam ok gdy chce sie polaczyc wyskakuje ze zle haslo sprawdzam w polaczeniu internetowym i haslo jest inne zawsze zamienia na haslo 16 znakowe gdy wpisze swoje on je znowu zmienia pomozcie mi jak to zrobic czy mzoe trzeba cos w rejestrze zmienic za pomoc z gory dzieki
To nie jest problem z hasłem.
Spróbuj tego: Panel sterowania –> Opcje telefonu i modemu –> zakładka Modemy –>zaznacz swój modem –> Właściwości –>zakładka Zaawansowane i w polu dodatkowe polecenia inicjujące wpisz AT+MS=V90
Spróbuj tego: Panel sterowania –> Opcje telefonu i modemu –> zakładka Modemy –>zaznacz swój modem –> Właściwości –>zakładka Zaawansowane i w polu dodatkowe polecenia inicjujące wpisz AT+MS=V90
Prawdopodobnie problem tkwi w czym innym. Xp nie zmienia hasla tylko tak jak napisal BENO dodaje swoje oznaczenia. Posprawdzaj jeszcze raz czy wszystkie ustawienia masz prawidlowo.
tylko ze on ustawia inne haslo niz moje i nie moge sie polaczyc
To,źe dopisuje dodatkowe kropki to jest prawidłowy objaw.
Strona 1 / 1