Internet przez kablówkę (UPC) i Ad–aware 6
Mam stały dostęp do internetu przez kablowkę (UPC), system – WinXP. Ostatnio potraktowałem system Ad–aware'm, kasując "hurtem" wszystkie śmieci, które znalazł. I dostęp do netu przestał działać !!! Na szczęście po przywróceniu skasowanych elementów z "kwarantanny" net ruszył, ale teraz znowu mam zaśmiecony system.
Moźe ktoś wie, jaki element wykrywany przez Ad–aware jest niezbędny do działania dostępu przez kablówke?
Mogę oczywiście kasować po jednym elemencie i patrzeć, czy jeszcze działa, ale to robota na parę dni.
Moźe ktoś ma podobne doświadczenia?
Moźe ktoś wie, jaki element wykrywany przez Ad–aware jest niezbędny do działania dostępu przez kablówke?
Mogę oczywiście kasować po jednym elemencie i patrzeć, czy jeszcze działa, ale to robota na parę dni.
Moźe ktoś ma podobne doświadczenia?
Odpowiedzi: 5
A swoją droga to dziwne o tyle, źe cała konfiguracja modemu kablowego – i to w wypadku USB to podanie płyty z jednym plikiem , a przy karcie sieciowej nawet tego ni trzeba.
Kolejne potwierdzenie, źe Ad–aware to jednak nie jest to.
Kolejne potwierdzenie, źe Ad–aware to jednak nie jest to.
Za wiele ten temat nie ma wspolnego z dzialem XP a i pytanie:
jest z zakresu wiedzy wrozbity. Ktoz Ci powie jaki element, skoro nikt oprocz Ciebie nie widzi wyniku skanowania Adaware. Musialbys w jakis sposob podac logi.WaldiPro:Moźe ktoś wie, jaki element wykrywany przez Ad–aware jest niezbędny do działania dostępu przez kablówke?
Potraktuj system Spybot Search&Deastroy działa podobnie, moźe po usunięciu tego co znajdzie wszystko będzie OK
PoZDRo 8) 8) 8)
PoZDRo 8) 8) 8)
Cookies wyczyszczone, pomoc techniczna z kablówki jest czystą fikcją (dostępne tylko coś na kształt osławionej "błękitnej linii" TPSA).
najpierw usun cookie, pewnie to bedzie cos z dialer conekt (nie mylic z 0700)
Strona 1 / 1