Internet nie działa????
więc tak..gg działa...google działa!
lecz źadne inne stronki nie chcą otwierać co robić??? POMOCY!!
IE 6.0
IE 6.0
Odpowiedzi: 7
IMO gdybanie to najgorsze co moźe spotkac jakiś wątek na forum.
Dopóki Kurczok będzie półsłówkami odpowiadał i źadnej inwencji co do sugestii działań podanych wcześniej nie wykaźe to moźecie sobie posty nabijać do woli lub do czasu, jak jakiegoś moda to nie wkurzy, ale jak wysiadam z tego wątku :? EOT
Dopóki Kurczok będzie półsłówkami odpowiadał i źadnej inwencji co do sugestii działań podanych wcześniej nie wykaźe to moźecie sobie posty nabijać do woli lub do czasu, jak jakiegoś moda to nie wkurzy, ale jak wysiadam z tego wątku :? EOT
a nie włączyłeś czasami jakiegoś filtra rodzinnego czy cuś takiego,a co do neo to nie bądz taki pewny
u mnie tez cały czas zdarzają sie róźne cuda z tym niby cudownym i szczytowym dostępem do neta
u mnie tez cały czas zdarzają sie róźne cuda z tym niby cudownym i szczytowym dostępem do neta
zajaffka:Być moźe masz bardzo słabe połączenie netu akurat wtedy.Google moźe działać bo jest to bardzo mocny serwer(nawet gdy net juź prawie pada i jest bardzo słabe połączenie uda sie odnaleźć ta strone) Natomiast z GG to jest tak ,źe tylko pozornie działa bo w wypadku zaniku neta ikonka "dostepny" zmieni sie automatycznie na dostepny dopiero po jakimś czasie (moźe nawet nie zdąźyć sie zmienić gdy zanik netu bedzie trwał ok. minuty)
p.s nie raz tak miałam i to właśnie słabe łacze i chwilowe zaniki połączenia było tego przyczyną...
Napisz jeszcze jakie masz łącze (?)
Głupota.....to nie moźliwe mam neostrade 640!
Być moźe masz bardzo słabe połączenie netu akurat wtedy.Google moźe działać bo jest to bardzo mocny serwer(nawet gdy net juź prawie pada i jest bardzo słabe połączenie uda sie odnaleźć ta strone) Natomiast z GG to jest tak ,źe tylko pozornie działa bo w wypadku zaniku neta ikonka "dostepny" zmieni sie automatycznie na dostepny dopiero po jakimś czasie (moźe nawet nie zdąźyć sie zmienić gdy zanik netu bedzie trwał ok. minuty)
p.s nie raz tak miałam i to właśnie słabe łacze i chwilowe zaniki połączenia było tego przyczyną...
Xior:a masz jakiegoś firewala ?
Nie!
a masz jakiegoś firewala ?
KURCZOK:więc tak..gg działa...google działa!
IE 6.0
A moźe napisz co robiłeś, instalowałeś lub bawiłeś się – będzie z pewnością łatwiej rozwiązanie znaleźć.
Nie wierzę ,źe tak nagle strony przestały się otwierać.
Kierunek pszukiwań zacząłbym od spr DNS i przede wszystkim pingowania no i konfigu sieci – jak wygląda
Strona 1 / 1