Internet Expolorer–jak uwidocznić ukryty folder?
Cześć! Kombinowałem z folderami w Internet Explorer i ustawiłem jeden z nich na ukryty (i to ten waźny), no i znikł na amen. Jak taki ukryty folder ponownie uwidocznić? Pozdrawiam. Tomasz
Odpowiedzi: 4
Hej Dark! Dzięki, ale tego juź próbowałem. Zaznaczenie "pokaź ukryte" w opcji Narzędzia nie działa w IE.Tomasz
Lepiej i wygodniej:
"Mój komputer" ––>> "Narzedzia" ––>> "Opcje Folderów" i zakładka "Widok" i zaznaczyc opcje "Pokazuj ukryte pliki i foldery".
"Mój komputer" ––>> "Narzedzia" ––>> "Opcje Folderów" i zakładka "Widok" i zaznaczyc opcje "Pokazuj ukryte pliki i foldery".
Cześć! Po wielkich bojach doszedłem do rozwiązania. Kolejność jest taka: plik (w IE)+otwórz(wpisz nazwę ukrytego folderu). Po otwarciu (otworzy się w oknie IE) kliknąć na wolnym miejscu i wybrać "właściwości"–>usunąć odhaczenie przy "ukryty". Być moźe to tylko pół–środek ale działa. Pozdrawiam.Tomasz
Ja tez mam podobny problem. Za pomoca programu GN Ukrywacz ukrylem sobie folderek. Po jakims czasie pokazalo sie ze jest widoczny [w programie] ale nie widac go na dysku. Chyba fizycznie on tam jest ale ja go nie widze. Co zrobic ???
Strona 1 / 1