Internet explorer

Witam,

sprawa jest następująca. Używam firefoxa w zastępstwie IE, w zasadzie jestem z niego zadowolony, ale niestety nie posiada jednak wszystkich niezbędnych furnkcji który takowe ma IE, jak np funkcja drukowania po kliknięciu prawym przyciskiem myszki. Właśnie gdy dzisiaj musiałem to zrobić aby wydrukować potwierdzenie przelewu nie mogłem tego dokonać w firefoxe, i probuje w IE, i co? prawy przycisk nie działa. Nie wiem co jest grane ale zupełnie nie reaguje, jak klikam na link lub hipierłącze to zachowuje się jak prawy przycisk myszki. Podobnie jest w samych ustawieniach, np  nie jestem w stanie zmienić wielkości czcionki (nic nie działa). Czy to kwestia rejestru i coś usunąłem podczas typowego czyszenia błędnych wpsiów? Z tego co mi wiadomo nie można do końca usunąć IE, zastąpić też nie mogę bo ta jest najnowsza, co zrobić? 

Odpowiedzi: 1

Po krótkim zastanowieniu na myśl przychodzi mi albo blokada prawokliku w IE (NoBrowserContextMenu) albo rzeczywiście za dużo wyciąłęś z rejestru i to upośledziło prawoklik. Spróbuj może naprawić IE, użyj fixa wielokrotnie podawanego na foirum, przerejestruj urtowo kilka bibliotek systemowych od których IE jest zaleźne.
Bobi
Dodano
25.09.2006 22:22:31
  • Nosferato 25.09.2006 22:49:15

Jak pr&oacute;bować usunąć ewentualnie tą blokadę? nie znalazłem nic w ustawieniach na ten temat (ale mogłem coś przeoczyć). Może poprostu usunę co mi się tylko uda z IE i spr&oacute;buje zainstalować program jeszcze raz, nie znam sie aż tak na sprawach z rejestrem także nie będę się bawił..<br />

Nosferato
Dodano:
25.09.2006 20:37:55
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1