Internet Explorer–sam sie zamyka przy niektorych stronach

Witajce!
Mam taki problemik..mianowicie uruchomiam sobie internet explorera i ogladam sobie stronki..az nagle wchodze sobie na stronke www.macromedia.com a moj internet explorer zamyka sie bez zadnego powiadomienia.Zamyka wszystkie otwarte okna lub tylko okno www.macromedia.com.Dzieje sie to tylko na niektorych stronach..dzialo sie tez tak na www.cdrinfo.pl ale jest juz ok ale na www.macromedia.com dzieje sie tez to caly czas. Zainstalowalem service packa do Windy XP i IE6 i nic..pomozcie mi..mam taki sprzecik..celeron850MHz,128MB RAM,Riva 128 4MB..z gory dzieki..acha..predzej to sie nie robilo...

Odpowiedzi: 1

Wiec tak..sam rozwiazalem moj problem..mianowicie blad ten powodowal player macromedia flash..dlatego tylko niektore strony zamykaly IE(te ktore wymagaly flasha)..problem rozwiazalem w taki sposob..mianowice skopiowalem dwa pliki flasha (sa to: flash.ocx i swflash.ocx) z komputera na ktorym wszystko chodzi ok i wrzucilem je zamiast moich uszkodzonych..dlaczego ponowna instalacja flasha ze strony www.macromedia.com nie zadziala..poniewaz strona ta wykrywala prawdilowa instalacje tych pluginow i nie umozliwiala instalacji ponownej..to byloby na tyle.
quiet
Dodano
25.01.2003 19:40:50
quiet
Dodano:
24.01.2003 15:28:18
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1