INTERNET EXPLORER !!! PILNE !!! WAZNE!!!
Mam problem w Internet expolorerze polegajacy na tym ze:
Gdy go odpalam to wyswietla mi ze nie ma strony (nie wazne jaka strone bym wlaczyl), Zonealarm wyswitla mi ze internet jest, a gdy odpalam wina przez tryb awaryjny to dziala elegancko??
Help jak to naprawić??
Gdy go odpalam to wyswietla mi ze nie ma strony (nie wazne jaka strone bym wlaczyl), Zonealarm wyswitla mi ze internet jest, a gdy odpalam wina przez tryb awaryjny to dziala elegancko??
Help jak to naprawić??
Odpowiedzi: 3
Zainstalowalem ponownie owy (cenzura) program, i odinstalowalem ufff :–) i CUD NAD WISŁA DZIAŁA INTERNET!!! wielkie dzieki
Albo zostaly jakies pozostalosci w rejestrze po nortonie ktore cos blokuja, albo zlapales jakiegos syfa zmieniajacego wpisy w rejestrze a powodujace wyswietlanie takiego komunikatu. Proponowalbym przeczyscic recznie rejestr z wpisow odnoszacych sie do nortona, symanteca i kazdej nazwy kojarzacej sie z nimi lub sciagnac ze strony symanteca programik do usuwania wszystkich pozostalosci po nim. Sprobowac rowniez mozna spybot@destroy ze strony kola.de, sprobowac mozna przywracania systemu sprzed tego zdarzenia.
tzn. wczesnije z zonealarmem mi dzialalo ale zaraz sie przelacze na zwykly profil i sporobje dzieki. moze pomoze,
Strona 1 / 1