Internet Explorer otwieaja sie same str.

Witajcie mam pewien problem ze spokojnym serfowaniem po internecie a mianowicie wlasnie co zainstalowalem Windowss XP Professional z Service pack 2 i jak kozystam z przegladarki Internet Explorer lub Firefoxa to zataz wyskakuja mi jakies glupie uciazliwe str. typu reklamy itp i za kazdym razem w walaja mi sie na 1 plan to co che przegladac a niewiem jak to usunac w naredziach obu przegladarek jest niby wszystko pozaznaczane tak by to uniemozliwialay a mi caly czas ie pojawija nagminie POMOZCIE

Odpowiedzi: 12

Ściągnij i zainstaluj Ad Muncher
Info http://www.admuncher.com/
w84u
Dodano
30.03.2006 23:35:56
leszczynsky:
ale jak chce to moźe dokładnie wkleić kode3m i czesc
Slucham ?
EL NINO
Dodano
30.03.2006 22:03:49
no fakt nie zauwaźyłem, źe na tym forum nie mozna dodawac załączników do jakiegoś postu...sorki to z przyzwyczajenia bo na innych forach (nie koniecznie komputerowych jest taka moźliwość)
ale jak chce to moźe dokładnie wkleić kode3m i czesc
leszczynsky
Dodano
30.03.2006 21:51:25
leszczynsky:
co ty za strony otwierasz ?
Zrób log z Hijack'a i zamieść go w poście w dziale bezpieczeństwo jako załącznik.
Jako jaki zalacznik ? Zalacznik to Ci portobordo86 na maila moze poslac. Tutaj logi wstawia sie do posta.
O ile ktos nie potrafi sam sobie pomoc za posrednictwem tematu oznaczonego jako "Przyklejony: Tutaj sprawdzamy logi z HiJack This".
EL NINO
Dodano
30.03.2006 21:42:20
napisz jeszcze jakiego masz antywirusika, czy uźywasz jakiegoś firewalla itp...no i załącz ten log z hijack this bo innaczej to ci nie pomogę
leszczynsky
Dodano
30.03.2006 19:14:52
Rozumiem zrobie jak mowisza jakich stron uzywam ? Normalnych najzwyklejszych typu najpopularniejszych polskich witryn jak wp,onet czy interia i jak tylko wchodze wyskakuja mi jakies inne str. typu reklamy poznaj swoja milosc i podobna temu tematyka w walajac sie na gl. strone ktora przegladam i to szlak czlowieka moze trafic
portobordo86
Dodano
30.03.2006 17:19:56
co ty za strony otwierasz ?
Zrób log z Hijack'a i zamieść go w poście w dziale bezpieczeństwo jako załącznik. Popatrzymy wtedy i zrobimy...:)
leszczynsky
Dodano
30.03.2006 14:36:36
Wiesz co wgralem te przegladarke opere 8.52 ale kurde niestety jes to samo ogladasz sobie jakas stronke a tu ci w wala jaka reklama i wes ja wylaczaj i wracaj a zaraz znow sie sytuacja powtarza w opcjach wszystko powlaczane zeby blokowala uciazliwe okna a tu wraz 1 raz w zyciu tak mam no ale tak sie nie da pracowac doradz co dlaej dzieki z goru milej nocki
portobordo86
Dodano
30.03.2006 04:57:02
bardzo dziekuje za popowiedz wgram te Oper o ktorej napisales moze pomoze bo teraz mam najnowszego Firefoxa ale to samo wgralem cale packi aktualizacji do Service pack 2 przez Autopatcher ale takze nic nie pomogło no moze tylko na bespieczenstwo systemu no zobacze co z ta opera
portobordo86
Dodano
30.03.2006 03:06:19
a ot tak
1.Prawym na mój komputer i własciwości
2.Zakładka przywracanie systemu
3. I zaptakuj okno przy "Wyłącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach"

ale tak na marginesie to jabym poza logiem w hijacku zrezygnował z Przeglądarki IE i zapodał sobie Operę np 8.52 i takie problemy znikaja
IE jest dziurawy jak sito na złoto :D

jakby jakies problemy to wal śmiało to je rozwiąźemy
leszczynsky
Dodano
30.03.2006 01:23:26
A powiec jak mam wylaczyc przywracanie systemu gdzie jak i wogle jak przywrucic to pozniej przyywracanie systemu odp.ok
portobordo86
Dodano
30.03.2006 00:56:57
Dzial Bezpieczenstwo, przyklejony tam temat pt. "FAQ..." i punkt o HiJack This.
EL NINO
Dodano
29.03.2006 23:13:49
portobordo86
Dodano:
29.03.2006 20:59:09
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1