Internet Explorer –> wywałka? reinstal? format?

Jest tak mam winxp ie6 i przykładowo na stronie www.phparea.one.pl nie widze linku bannery (tego w menu) to samo jest z wyswietlaniem bannerów i wszelkich innych obrazków :( To samo jest na kazdej stronie opartej o ten system portalowy :( Jeszcze wczoraj bylo OK a dziś? KAPAA bo często odwiedzam te strony i sam korzystam z tego systemu port.

Wiem ze pisaliscie ze nie da sie odinstalować ie6 ale moze jest jakaś metoda – na hama, bo jeśli sie nie uda to i tak będe reinstalował sys. więc mi wszystko jedno.

I moźe jakaś rada co do tego jak sie ustrzec przed kolejnymi tego typu wywałkami.

Dzięki pozdrawiam

PS. Udostępnijcie mozliwosc pisania postów anonimom.

Odpowiedzi: 7

ZNOWU !!!!!!!!!!!!!!!!

TERAZ MAM WSZYSTKO DOBRZE USTAWIONE A JEDNAK DALEJ NIE WYŚWITLA pliiiiiiiiiiiz heeeeeeeeeeepl meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :x :x :x :x :x
xxx
Dodano
10.03.2003 21:16:44
ZNOWU !!!!!!!!!!!!!!!!

TERAZ MAM WSZYSTKO DOBRZE USTAWIONE A JEDNAK DALEJ NIE WYŚWITLA pliiiiiiiiiiiz heeeeeeeeeeepl meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :x :x :x :x :x
xxx
Dodano
ZNOWU !!!!!!!!!!!!!!!!

xxx
Dodano
tak tak tak :) musi byc do tego jakis skrót klawiaturowy bo ja od ost. reinstala nie wchodziłem do opcji (tylko do głównych aby strone startowa zmienic)
xxx
Dodano
08.03.2003 23:43:53
a jednak to było przyczyną???
domin_g
Dodano
08.03.2003 18:02:18
Jesteś miszczu :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Dzięki juź myślałem ze bez reinstalki sie nie obędzie ;D
xxx
Dodano
08.03.2003 18:00:45
prawdopodobnie w opcjach internetowych masz wyłączone pobieranie obrazków. Jest to przydatna funkcja dla np podruzujących co łaczą sie z internetem przez tel komórkowy (GPRS–pakietami) zeby nie płacic za sciągnie niepotrzebynych reklan to taką opcje sie wyłącza.

Wejdz w "panel sterowania" potem wybierz "opcje internetowe" wejdz na zakładke "Zaawansowane" w menu znajdz "multimedia" i odchacz "pokaź obrazy" oraz inne dotyczace wyswietlania elementów stron
domin_g
Dodano
08.03.2003 17:55:32
xxx
Dodano:
08.03.2003 11:13:32
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1