Internet Explorer –> wywałka? reinstal? format?
Jest tak mam winxp ie6 i przykładowo na stronie www.phparea.one.pl nie widze linku bannery (tego w menu) to samo jest z wyswietlaniem bannerów i wszelkich innych obrazków :( To samo jest na kazdej stronie opartej o ten system portalowy :( Jeszcze wczoraj bylo OK a dziś? KAPAA bo często odwiedzam te strony i sam korzystam z tego systemu port.
Wiem ze pisaliscie ze nie da sie odinstalować ie6 ale moze jest jakaś metoda – na hama, bo jeśli sie nie uda to i tak będe reinstalował sys. więc mi wszystko jedno.
I moźe jakaś rada co do tego jak sie ustrzec przed kolejnymi tego typu wywałkami.
Dzięki pozdrawiam
PS. Udostępnijcie mozliwosc pisania postów anonimom.
Wiem ze pisaliscie ze nie da sie odinstalować ie6 ale moze jest jakaś metoda – na hama, bo jeśli sie nie uda to i tak będe reinstalował sys. więc mi wszystko jedno.
I moźe jakaś rada co do tego jak sie ustrzec przed kolejnymi tego typu wywałkami.
Dzięki pozdrawiam
PS. Udostępnijcie mozliwosc pisania postów anonimom.
Odpowiedzi: 7
ZNOWU !!!!!!!!!!!!!!!!
TERAZ MAM WSZYSTKO DOBRZE USTAWIONE A JEDNAK DALEJ NIE WYŚWITLA pliiiiiiiiiiiz heeeeeeeeeeepl meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :x :x :x :x :x
TERAZ MAM WSZYSTKO DOBRZE USTAWIONE A JEDNAK DALEJ NIE WYŚWITLA pliiiiiiiiiiiz heeeeeeeeeeepl meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :x :x :x :x :x
ZNOWU !!!!!!!!!!!!!!!!
ZNOWU !!!!!!!!!!!!!!!!
tak tak tak :) musi byc do tego jakis skrót klawiaturowy bo ja od ost. reinstala nie wchodziłem do opcji (tylko do głównych aby strone startowa zmienic)
a jednak to było przyczyną???
Jesteś miszczu :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Dzięki juź myślałem ze bez reinstalki sie nie obędzie ;D
Dzięki juź myślałem ze bez reinstalki sie nie obędzie ;D
prawdopodobnie w opcjach internetowych masz wyłączone pobieranie obrazków. Jest to przydatna funkcja dla np podruzujących co łaczą sie z internetem przez tel komórkowy (GPRS–pakietami) zeby nie płacic za sciągnie niepotrzebynych reklan to taką opcje sie wyłącza.
Wejdz w "panel sterowania" potem wybierz "opcje internetowe" wejdz na zakładke "Zaawansowane" w menu znajdz "multimedia" i odchacz "pokaź obrazy" oraz inne dotyczace wyswietlania elementów stron
Wejdz w "panel sterowania" potem wybierz "opcje internetowe" wejdz na zakładke "Zaawansowane" w menu znajdz "multimedia" i odchacz "pokaź obrazy" oraz inne dotyczace wyswietlania elementów stron
Strona 1 / 1