Internet explorer glopia wyszukiwarka sie pojawila!!
Od paru dni mam problem, poniewaz pod paskiem adresu pojawil sie pasek z jakas wyszukiwarka, nie da sie tego usonac albo jakos wylaczyc. Probowalem juz pozamykac rozne aplikacje z menedźera zadan. Nic to nie dalo, nie da sie tez wylaczyc poprzez gdy sie klika na szare tlo z explorera nie ma tego tam :( Mam win XP prof.
Pomocy!!
Pomocy!!
Odpowiedzi: 10
teraz bede juz wiedzial
zazwyczaj wiekszosc "search bar`ow" mozna odinstalowac w dodaj/usun.wojti2001:Siedzialo to w doda/uson program. Dzieki ALL za pomoc!!
Siedzialo to w doda/uson program. Dzieki ALL za pomoc!!
zobacz w dodaj/usun programy czy tam niema tego.
powiedz tez co to za ikonka zaraz z lewej strony tego paska (screen mile widziany)
powiedz tez co to za ikonka zaraz z lewej strony tego paska (screen mile widziany)
ten pasek dołacza ci sie w momencie instalacji albo imesha albo czegos innego...nnie pamietam,ale tez to mialem. niestety nie pamietam jak sie go pozbylem... :lol: czy cos instalowales ostatnio nowego? tam szukaj,bo z tego co kojarze to przy instalacji ten program sie pytal o ten paseczek wyszukiwarek....
msbb.exe– to, rację ma MarcinX, advertising spyware
cutftp32.exe – CuteFTP32, popularny klient FTP, czyli spoko (jeśli oczywiście go uźywasz)
optymize.exe – to prawdopodobnie internet optimizer, syf do usunięcia...
Pozdrawiam
cutftp32.exe – CuteFTP32, popularny klient FTP, czyli spoko (jeśli oczywiście go uźywasz)
optymize.exe – to prawdopodobnie internet optimizer, syf do usunięcia...
Pozdrawiam
Hehe.
Na pewno nie :!: :!:
Juź po jednym spojrzeniu widać źe msbb.exe ,to spyware.
Poszukam jeszcze :D .
Update.
To optymize.exe teź mi się nie podoba.
Cutftp32.exe to samo.
Na pewno nie :!: :!:
Juź po jednym spojrzeniu widać źe msbb.exe ,to spyware.
Poszukam jeszcze :D .
Update.
To optymize.exe teź mi się nie podoba.
Cutftp32.exe to samo.
Austostart jest czysty.
Ja tesh mam tego my search'a!!!
Usunąłem wshystko , odinstalowałem , poczyściłem rejestr wyłączyłem autostartu i dalej jest!!!
Rejestr tesh się sam od nowa pojawia...
W sumie mi nie przeshkadza bo raczej wole mozille...
Usunąłem wshystko , odinstalowałem , poczyściłem rejestr wyłączyłem autostartu i dalej jest!!!
Rejestr tesh się sam od nowa pojawia...
W sumie mi nie przeshkadza bo raczej wole mozille...
To powinno być w autostarcie.
Wyłącz to.
Zrób screena z procesów poszukamy.
Wyłącz to.
Zrób screena z procesów poszukamy.
Strona 1 / 1