Internet Explorer co to za błąd???

Od jakiegos czasu pojawia mi sie taka informacja w czasie pracy na kompie:
Wystapiły problemy z aplikacja IEXPLORE.EXE i zostanie ona zamknieta.
Syganatura błędu:
AppName:iexplore.exe
modVer:1.0.0.1
AppVer:6.0.2900.2180
offset:00029431
ModName:
oscan8.ocx
Co to oznacza ?jak sie tego pozbyc bo zaraz po tym zamyka mi okno internetu i wszystkie nie zapisane dane sa utracone!!
Dzieki za pomoc

Odpowiedzi: 5

Rebe:
kris– – a dlaczego tak minimalistycznie?
Przeciez mozna i .nowy komputer kupić.

Ja przez miesiąc oglądałem ten błąd u siebie myśląc źe go naprawie. Ale nic z tego. Usunąć explorera nawet nie mogłem bo miałem przy tym problem z odczynaniem plików z folderu i368. Pisałem o tym na forum, nikt nie wiedział jak to naprawić... więc co? pozostał format.
kris_
Dodano
24.01.2006 11:03:23
kris– – a dlaczego tak minimalistycznie?
Przeciez mozna i .nowy komputer kupić.

Na powaźnie zaś – o ile to kwestia skopanej kontrolki to moźna próbować reinstalnąć program – zdjąć, wyczyścić resztki i postawić ponownie, albo przywrócić IE do stanu dziewiczego – polecenie było ,bodaj, wczoraj wskazywane w dziale XP. Tyle, ze potem trzeba poprawki do niego dociągnąc.
Rebe
Dodano
24.01.2006 08:18:06
Ad@$ miałem kiedyś to samo. Ani HiJackThis ani Ad–Aware ani Norton AV nie pomogły. Jedynie co to format... A jeszcze moźesz spróbować zrobić re–install systemu, jednak gdy podczas instalacji pojawi ci się błąd odczytu z płyty instalacyjnej windowsa z folderu i368 nie czekaj na nic tylko zrób format. Nic innego ci nie pomoźe...
kris_
Dodano
23.01.2006 22:45:43
Odnośnik prowadzi do ActiveX–a BitDefender.
Ad@$
Dodano
23.01.2006 20:04:54
hej!Teź tak miałam , prawdopodobnie to jakieś wirusy – ściągnij sobie programik Hijack This i niech ktoś sprawdzi ci loga . W dziale bezpieczeństwo jest wszystko fajnie opisane w FAQ przyklejony. Zerknij tam i postępuj jak napisane .Powodzenia!
olkaka
Dodano
22.01.2006 16:23:17
Piotr4
Dodano:
22.01.2006 14:08:02
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1