internet explorer 7 beta 1
Sciagnalem taka installke tej przegladarki: IE7–WindowsXP–x86–enu.exe i po uruchomieniu wyskakuje:
Mam Windows xp pro. na co mam updatowac zeby mi to poszlo? wyraznie tam pisze ze installator jest pod XP.setup cannot update your Internet explorer 7 beta 1 files because the language installed on your system different from update language
Odpowiedzi: 9
o jej :
znajdz ten klucz :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Nls\Language
i zmień wartości z 0415 na :
"InstallLanguage"="0409"
"Default"="0409"
po restarcie komp azmieniasz spowrotem na 0415
znajdz ten klucz :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Nls\Language
i zmień wartości z 0415 na :
"InstallLanguage"="0409"
"Default"="0409"
po restarcie komp azmieniasz spowrotem na 0415
Komunikat, ktory Ci sie pokazuje dotyczy jedynie niezgodnosci wersji jezykowych.
Virus233:
nawet czytać nie umiesz, wcale ni episze tam źe tej to tylko dla betatesterów :[ :evil:
Mam w głebokim powaźaniu co "pisze tam". Swoją droga ciekawe gdzie to "tam" jest(?).
Natomiast znam treść informacji udostępnionej przez MS wraz z wstawieniem IE7 na strony do pobrania.
Jakie to strony ? – Moźna sprawdzić "u źródła" i sprawdzić dla kogo przeznaczone.
Nim głos nastepnym razem zabierzesz sprawdź moźe czy to co wydaje Ci się , źe wiesz ma oparcie w rzeczywistości.
PS.
Argument , źe gdzieś coś nie jest napisane wyjątkowo mnie rozbawił, ale nie będę obraźał inteligencji innych uźytkowników przykładami działań , które powinieneś podjąć, bo "nie jest napisane", źe moga być one np. groźne dla Twego zdrowia czy źycia.
Bobi:adam76:to jest wersja angielsko jezyczna wiec niezainstalujesz na PL
Po drobnych przeróbkach da sie zainstalowac na polsko języcznym systemie. Ale o tym juz było, betatesterzy powinni o tym wiedzieć.
mozliwe ze sie da przerobic,ale niejestem betatesterem :D
Rebe:?:Sciagnalem taka installke tej przegladarki: IE7–WindowsXP–x86–enu.exe i po uruchomieniu wyskakuje:Mam Windows xp pro. na co mam updatowac zeby mi to poszlo? wyraznie tam pisze ze installator jest pod XP.setup cannot update your Internet explorer 7 beta 1 files because the language installed on your system different from update language
A nie jest napisane, źe ten program jest dla betatesterów ?
Przeciez informacje o przyczynie masz w komunikacie.
skoro juź decydujesz się na próbę bezprawnego uźywania takich programów to pomęcz sie i poszukaj samodzielnie jak problem obejść.
nawet czytać nie umiesz, wcale ni episze tam źe tej to tylko dla betatesterów :[ :evil:
adam76:to jest wersja angielsko jezyczna wiec niezainstalujesz na PL
Po drobnych przeróbkach da sie zainstalowac na polsko języcznym systemie. Ale o tym juz było, betatesterzy powinni o tym wiedzieć.
adam76:to jest wersja angielsko jezyczna wiec niezainstalujesz na PL
to jest wersja angielsko jezyczna wiec niezainstalujesz na PL,i to oto chodzi w tym komunikacie.na MCE 2005 UK zainstalowalem i chodzi oki.
a o to chodzi..
Strona 1 / 1