internet explorer 7 beta 1

Sciagnalem taka installke tej przegladarki: IE7–WindowsXP–x86–enu.exe i po uruchomieniu wyskakuje:
setup cannot update your Internet explorer 7 beta 1 files because the language installed on your system different from update language
Mam Windows xp pro. na co mam updatowac zeby mi to poszlo? wyraznie tam pisze ze installator jest pod XP.

Odpowiedzi: 9

o jej :

znajdz ten klucz :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Nls\Language
i zmień wartości z 0415 na :

"InstallLanguage"="0409"
"Default"="0409"

po restarcie komp azmieniasz spowrotem na 0415
tenemos
Dodano
04.09.2005 23:13:56
Komunikat, ktory Ci sie pokazuje dotyczy jedynie niezgodnosci wersji jezykowych.
woyteg
Dodano
04.09.2005 22:28:02
Virus233:

nawet czytać nie umiesz, wcale ni episze tam źe tej to tylko dla betatesterów :[ :evil:

Mam w głebokim powaźaniu co "pisze tam". Swoją droga ciekawe gdzie to "tam" jest(?).
Natomiast znam treść informacji udostępnionej przez MS wraz z wstawieniem IE7 na strony do pobrania.
Jakie to strony ? – Moźna sprawdzić "u źródła" i sprawdzić dla kogo przeznaczone.

Nim głos nastepnym razem zabierzesz sprawdź moźe czy to co wydaje Ci się , źe wiesz ma oparcie w rzeczywistości.

PS.
Argument , źe gdzieś coś nie jest napisane wyjątkowo mnie rozbawił, ale nie będę obraźał inteligencji innych uźytkowników przykładami działań , które powinieneś podjąć, bo "nie jest napisane", źe moga być one np. groźne dla Twego zdrowia czy źycia.
Rebe
Dodano
04.09.2005 22:26:29
Bobi:
adam76:
to jest wersja angielsko jezyczna wiec niezainstalujesz na PL

Po drobnych przeróbkach da sie zainstalowac na polsko języcznym systemie. Ale o tym juz było, betatesterzy powinni o tym wiedzieć.

mozliwe ze sie da przerobic,ale niejestem betatesterem :D
adam76
Dodano
04.09.2005 21:49:29
Rebe:
?:
Sciagnalem taka installke tej przegladarki: IE7–WindowsXP–x86–enu.exe i po uruchomieniu wyskakuje:
setup cannot update your Internet explorer 7 beta 1 files because the language installed on your system different from update language
Mam Windows xp pro. na co mam updatowac zeby mi to poszlo? wyraznie tam pisze ze installator jest pod XP.

A nie jest napisane, źe ten program jest dla betatesterów ?

Przeciez informacje o przyczynie masz w komunikacie.
skoro juź decydujesz się na próbę bezprawnego uźywania takich programów to pomęcz sie i poszukaj samodzielnie jak problem obejść.

nawet czytać nie umiesz, wcale ni episze tam źe tej to tylko dla betatesterów :[ :evil:
Virus233
Dodano
04.09.2005 21:46:12
adam76:

Po drobnych przeróbkach da sie zainstalowac na polsko języcznym systemie. Ale o tym juz było, betatesterzy powinni o tym wiedzieć.
Bobi
Dodano
04.09.2005 21:44:41
adam76:

Bobi
Dodano
04.09.2005 21:44:41
to jest wersja angielsko jezyczna wiec niezainstalujesz na PL,i to oto chodzi w tym komunikacie.na MCE 2005 UK zainstalowalem i chodzi oki.
adam76
Dodano
04.09.2005 21:11:55
a o to chodzi..
?
Dodano
25.08.2005 13:58:27
?
Dodano:
25.08.2005 09:24:10
Komentarzy:
9