Internet Exploer – problem z instalacją
Witam, uźywałem IE, i coś sie zwaliło źe nie otwierało mi większości stron. Postanowiłem ponownie zainstalować IE, usunołem go pozbyłem sie wszytkich plików z nim związanych, i sciagnołem instalke IE 6.0, kiedy biore na ie6setup.exe źeby ropzpoczeła się instalacji IE, wyskakuje komunikat:
Co mam zrobić??
Instalator wykrył w tym systemie nowszą wersję Internet Explore.
Instalator nie moźe kontynuować pracy
Co mam zrobić??
Odpowiedzi: 8
ukaszuki:Nie instaluj IE!!! Przejdz na Opere!!! Ja od 3 miesięcy uźywam OPery i jest super!!! Teź kiedyś "kochałem IE6" ale w końcu przetarłem oczy!!!!!!!!!! OPERA!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Za równie swiatłe rady nie mające nic wspólnego z problemem dziękujemy i polecamy na przyszlość bys, gdy Cię ręka zaswierzbi normalnie się podrapał zamiast posty tego typu pisać.
W innym bowiem przypadku spotkają Cię reakcje bardzo , w brzmieniu, podobne do nazwy uzywanej przez Ciebie przeglądarki – opeery
Nie instaluj IE!!! Przejdz na Opere!!! Ja od 3 miesięcy uźywam OPery i jest super!!! Teź kiedyś "kochałem IE6" ale w końcu przetarłem oczy!!!!!!!!!! OPERA!!!!!! :D :D :D :D :D :D
A uruchom sobie "pobieranie automatyczne" czy wejdź na strone WU i się rozejrzyj co MS daje.
oki chłopaki nei wiem jak mam wam dzienkować, mam tylko jesce jedno pytanie, czy nie wiecie gdzie moge pobrać dodatki do IE??
Seeker własnie wyskakuje ten komunikat i nie moge zainstalować wogule tej starzej wersji, IE miałem tą z płyty windows xp, zaraz sproboje zainstalować ją ponownie z płytym jeśli tą płytę znajdę.
No fakt będzie się jerzył system i starego nie przyjmie – trza go zmusić
Seeker:Bo pewnie miałeś IE 6.0 SP1 – poszukaj tej wersji ew zainstaluj tą co masz , Windowsowi nic nie będzie, – jakoś to przeźyje
Nie bardzo z tą instalacją, ale parę razy na forum posdawano jak przywrócić wersję z płyty – potem moźna ją "uszczelnić" poprzez updaty – w uruchom naleźy wpisać:
rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%Infie.inf
Ten tryb dziąła dla w2k/XP.
Bo pewnie miałeś IE 6.0 SP1 – poszukaj tej wersji ew zainstaluj tą co masz , Windowsowi nic nie będzie, – jakoś to przeźyje
Strona 1 / 1