Internet Exploer – problem z instalacją

Witam, uźywałem IE, i coś sie zwaliło źe nie otwierało mi większości stron. Postanowiłem ponownie zainstalować IE, usunołem go pozbyłem sie wszytkich plików z nim związanych, i sciagnołem instalke IE 6.0, kiedy biore na ie6setup.exe źeby ropzpoczeła się instalacji IE, wyskakuje komunikat:

Instalator wykrył w tym systemie nowszą wersję Internet Explore.
Instalator nie moźe kontynuować pracy

Co mam zrobić??

Odpowiedzi: 8

ukaszuki:
Nie instaluj IE!!! Przejdz na Opere!!! Ja od 3 miesięcy uźywam OPery i jest super!!! Teź kiedyś "kochałem IE6" ale w końcu przetarłem oczy!!!!!!!!!! OPERA!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Za równie swiatłe rady nie mające nic wspólnego z problemem dziękujemy i polecamy na przyszlość bys, gdy Cię ręka zaswierzbi normalnie się podrapał zamiast posty tego typu pisać.
W innym bowiem przypadku spotkają Cię reakcje bardzo , w brzmieniu, podobne do nazwy uzywanej przez Ciebie przeglądarki – opeery
Rebe
Dodano
30.08.2004 11:25:36
Nie instaluj IE!!! Przejdz na Opere!!! Ja od 3 miesięcy uźywam OPery i jest super!!! Teź kiedyś "kochałem IE6" ale w końcu przetarłem oczy!!!!!!!!!! OPERA!!!!!! :D :D :D :D :D :D
ukaszuki
Dodano
29.08.2004 23:03:11
A uruchom sobie "pobieranie automatyczne" czy wejdź na strone WU i się rozejrzyj co MS daje.
Rebe
Dodano
26.08.2004 20:50:20
oki chłopaki nei wiem jak mam wam dzienkować, mam tylko jesce jedno pytanie, czy nie wiecie gdzie moge pobrać dodatki do IE??
pumpo
Dodano
26.08.2004 20:43:12
Seeker własnie wyskakuje ten komunikat i nie moge zainstalować wogule tej starzej wersji, IE miałem tą z płyty windows xp, zaraz sproboje zainstalować ją ponownie z płytym jeśli tą płytę znajdę.
pumpo
Dodano
26.08.2004 20:39:17
No fakt będzie się jerzył system i starego nie przyjmie – trza go zmusić
Seeker
Dodano
26.08.2004 20:21:53
Seeker:
Bo pewnie miałeś IE 6.0 SP1 – poszukaj tej wersji ew zainstaluj tą co masz , Windowsowi nic nie będzie, – jakoś to przeźyje

Nie bardzo z tą instalacją, ale parę razy na forum posdawano jak przywrócić wersję z płyty – potem moźna ją "uszczelnić" poprzez updaty – w uruchom naleźy wpisać:
rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%Infie.inf

Ten tryb dziąła dla w2k/XP.
Rebe
Dodano
26.08.2004 20:00:39
Bo pewnie miałeś IE 6.0 SP1 – poszukaj tej wersji ew zainstaluj tą co masz , Windowsowi nic nie będzie, – jakoś to przeźyje
Seeker
Dodano
26.08.2004 19:42:36
pumpo
Dodano:
26.08.2004 18:44:30
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1