Internet działa, ale nie działa...
Co jakis czas pojawia sie u mnie cos takiego:
nie moge otworzyc zadnej strony www. Ale internet działa: kazaa wyszukuje i sciaga pliki, GG działa poprawnie. Nie wiem czemu nie moge otwierac www.
nie moge otworzyc zadnej strony www. Ale internet działa: kazaa wyszukuje i sciaga pliki, GG działa poprawnie. Nie wiem czemu nie moge otwierac www.
Odpowiedzi: 7
Moja rada jest taka najlepiej przeninstaluj dosa zainstaluj windowsa commandera a pozniej nortona antywirusa i skasuj katalog 'TEMP'. Jak to nie pomoze to zapytaj sie jakiegos FACHOWCA np. elektryka bo byc moze procesor ci sie odlaczyl od zasilanie lub szlag trafil karte sieciowa lub ram siadl
Ty juz lepiej nic nie radz. Bo ci chyba sie prad od mózgu odlaczyl.
1. Gdzie w XP masz DOSA ?
2. Co ma windows commander do otwierania stron ?
3. Co maja pliki tymczasowe do otwierania stron ?
4. Prad od procesora sie odlaczyl to niezwykle ciekawe ze mu komp chodzi.
5. Taaaak walniete karty maja to do siebie ze sciagaja pliki.
6. Ram równiez :P
Problemem najprawdopodobniej jest niepoprawna wartosc MTU która nalezy zmienic.
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=3777&highlight=mtu
tu masz linka w zalaczniku jest programik ktory ustawia mtu z "okienka" jest dosc prosty w obsludze.
Mam taki sam problem ale kiedys sprobowalem inne przegladarki i to samo wiec nie byl bym taki pewny ze to wina przegladarki. :twisted:
Moze firewall blokuje port 80 :)
Sproboj mozilli Firebird – za free i calkiem fajna.
Sproboj mozilli Firebird – za free i calkiem fajna.
z ta przegladarka to niedoknca.
ja miewam czasami takie momenty gdzie rozmawiam normalnie na gg wszystko sie sciaga a przegladarki niechodza, zdarza mi sie tak wtedy kiedy mam bardzo wolna siec czesto jest tak ze ogladam sobie strronki otwierajace sie wolno i nagle niechca sie otwierac a reszta dziala.
takze niekoniecznie jest to spowodowane przegladarka, choc nie pisze ze tak niejest, bo jest to jak najbardziej prawdopodone i mozliwe
ja miewam czasami takie momenty gdzie rozmawiam normalnie na gg wszystko sie sciaga a przegladarki niechodza, zdarza mi sie tak wtedy kiedy mam bardzo wolna siec czesto jest tak ze ogladam sobie strronki otwierajace sie wolno i nagle niechca sie otwierac a reszta dziala.
takze niekoniecznie jest to spowodowane przegladarka, choc nie pisze ze tak niejest, bo jest to jak najbardziej prawdopodone i mozliwe
Moja rada jest taka najlepiej przeninstaluj dosa zainstaluj windowsa commandera a pozniej nortona antywirusa i skasuj katalog 'TEMP'. Jak to nie pomoze to zapytaj sie jakiegos FACHOWCA np. elektryka bo byc moze procesor ci sie odlaczyl od zasilanie lub szlag trafil karte sieciowa lub ram siadl
albo mozillę.
Szlag trafił przeglądarkę.
Przeinstaluj IE ,albo zainstaluj tak popularną ostatnio operę.
Przeinstaluj IE ,albo zainstaluj tak popularną ostatnio operę.
Strona 1 / 1