Internet connection sharing –problem
WItajcie
Mam takie pytanie mianowicie chcialbym sobie zainstalowac program do dzielenia sygnalu internetowego na xp sp2 lecz nie moge bo wywala blad ze musze wylaczyc ICS oraz firewalla :/ inaczej nie umie podzielic sygnalu na 2 komputery moze mi ktos pomoc?
Mam takie pytanie mianowicie chcialbym sobie zainstalowac program do dzielenia sygnalu internetowego na xp sp2 lecz nie moge bo wywala blad ze musze wylaczyc ICS oraz firewalla :/ inaczej nie umie podzielic sygnalu na 2 komputery moze mi ktos pomoc?
Odpowiedzi: 10
Bez yay. Nikt do Ciebie nie podjedzie, zeby to wylaczyc. No i juz nie ICS a sama zapore – bo to o nia sie WinGate pluje.cru9l:jak mam sp2 to nie idzie wingata zainstalowac bo ics nie umie wylaczyc ale jest wporzadku
przepraszam ze nie odpowiadalem ale nie bylo mnie w miescie nie mialem dostepu do internetu
tak poradzilem sobie mianowicie zainstalowalem zwyklego xp bez sp2 i wszystko w wingate bez problemu najgorzej jest jak mam sp2 to nie idzie wingata zainstalowac bo ics nie umie wylaczyc ale jest wporzadku
tak poradzilem sobie mianowicie zainstalowalem zwyklego xp bez sp2 i wszystko w wingate bez problemu najgorzej jest jak mam sp2 to nie idzie wingata zainstalowac bo ics nie umie wylaczyc ale jest wporzadku
Dobry program. Sam go uzywam.
Poradziles sobie ?
Poradziles sobie ?
wingate:)
a jaki masz programik do udostepniania poloczenia??
ICS zawsze bedzie, bo to usluga wbudowana. Jesli nie bedziesz mial we wlasciwosciach polaczenia sieciowego w zakladce Zaawansowane zalaczonego udostepniania internetu i zapory sieciowej, to znaczyc bedzie, ze wylaczyles to o co chodzi. Jaki program chcesz zainstalowac ?
Ponizej zaznaczylem Ci o co chodzi.
Ponizej zaznaczylem Ci o co chodzi.
jak wylaczyc ics zebym w ogole tego w windowsie nie mial ?
jak mam to wylaczyc:/
Skoro wiesz co masz zrobic, to w czym Ci mamy pomoc ?cru9l:... wywala blad ze musze wylaczyc ICS oraz firewalla :/ ...
Skoro wiesz co masz zrobic, to w czym Ci mamy pomoc ?cru9l:... wywala blad ze musze wylaczyc ICS oraz firewalla :/ ...
Strona 1 / 1