International Lottery

Witam !!

Chcialbym sie podzielic pewna rzecza, oraz poprosic o rade. Otoz na moja skrzynke mailowa. Przyszedl mail ze w International Lottery wygralem jakas sume pieniedzy. Nie wiem czy moze byc to prawda, w mailu dostalem jakies numery, klucze i inne potrzebne rzeczy. Niedawno dostalem drugi mail z formularzem, gdzie musze podac wytyczne z pierwszego maila.
Ticket Number:
Reference Number:
Batch Number:
Name:
Home Address:
Town/City:
Post Code:
Country:
Telephone (Home):
Mobile:
Fax (Private):
Fax (Office):
Email Address: .
Date of Birth:
Occupation:
Marital Status:

Uwazacie ze podanie tych danych i odeslanie ich do Dublina jest bezpieczne, bo siedziba tej Loteri znajduje sie w Dublinie w Iralndii...

Jakie jest wasze zdanie...?

Odpowiedzi: 6

Nie bądź naiwny.Ja sie dałem na te zarabianie na klikaniu złapać i ... z tego mam
Ad@$
Dodano
27.04.2004 15:48:32
To jedno wielkie oszustwo. Nie odpisuj.
WindA
Dodano
16.04.2004 14:54:46
To lipa jak nie wiem, bo teź do mnie napisali, źe wygrałem :D Pewnie pół świata wygrało :D
fije
Dodano
16.04.2004 11:34:06
To lipa jak nie wiem, bo teź do mnie napisali, źe wygrałem :D Pewnie pół świata wygrało :D
fije
Dodano
16.04.2004 11:34:06
Ja bym nie ryzykowal. Odrazu widac ze to podpucha. Jeszcze brakuje dwoch rzeczy do wpisania:
Czy posiadasz karte kredytowa...
Podaj nr karty.......

A tak wlasciwie to gdzies czytalem albo ogladalem w tv ze podobna sprawa dziala sie w naszym kraju. Zbierali od ludzi dane pozniej tylko falszywy dowodzik i jednym slowem ten ktos kto udostepnil dane ma prze*** :twisted: Kupic podrobiony dowod nie jest problemem, a pozniej ho ho. Wypozyczyc autko i oczywiscie juz nie wroci itp.

Pozdrawiam!!!
dir
Dodano
13.04.2004 21:32:56
Wlasnie nie pamietam dokladnie, kiedys bedac na jakiejs stronie moglem w czyms takim uczestniczyc, lub ktos kto siedzial na moim kompie a nic mi o tym nie powiedzial...za tem nie mam 100% pewnosci...
Mapik
Dodano
12.04.2004 22:41:12
Mapik
Dodano:
12.04.2004 22:31:06
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1