+++Intel740+++
Moze ktos by mial drivery do tego cusa for win xp???
Ja szukalem i nie znalazlem... :cry:
Ja szukalem i nie znalazlem... :cry:
Odpowiedzi: 6
Gdyby tak bylo, napisalbym to z pewnoscia 8) .brtx:Czy Ty mnie uwazasz za debila???
Jest jedno ale. Dlaczego w takim razie nie podajesz w pierwszym poscie informacji o tym ze Intel juz nie suportuje tego sprzeta i oprocz sterownikow zamieszczonych na CD z XP nic innego nie ma. Skoro znalazles na stronie producenta taka informacje, to skad ktos ma wziasc linka do czegos co nieistnieje. Dziwne.
Jeszcze w temacie: probowales na sterach do w2k (5.1.0.1404), albo tez NT ? Moze pomoglby upgrade biosu tego chipa ?
Gdyby tak bylo, napisalbym to z pewnoscia 8) .brtx:Czy Ty mnie uwazasz za debila???
Jest jedno ale. Dlaczego w takim razie nie podajesz w pierwszym poscie informacji o tym ze Intel juz nie suportuje tego sprzeta i oprocz sterownikow zamieszczonych na CD z XP nic innego nie ma. Skoro znalazles na stronie producenta taka informacje, to skad ktos ma wziasc linka do czegos co nieistnieje. Dziwne.
Jeszcze w temacie: probowales na sterach do w2k (5.1.0.1404), albo tez NT ? Moze pomoglby upgrade biosu tego chipa ?
Hello.
Czy Ty mnie uwazasz za debila???
Mistrzu, od strony Intela to ja zaczolem szukanie, i wierz mi nie potzrebowalem Google.
Oto co znalazlem w dziale Support/Download (po wybraniu systemu Windows XP):
Windows XP includes drivers for the Intel740 Graphics Accelerator Chip on the Windows XP CD. These drivers are not available for download
Ale te drivery to gowno warty shit, z reszta jak wszystkie inne spod xp.
Dobra nie wazne, zamykam temat : w przyszlym tygodniu kupie se GF4 i dobra jest(moze do tego czasu nie oslepne;) )
Pozdrowka.
Czy Ty mnie uwazasz za debila???
Mistrzu, od strony Intela to ja zaczolem szukanie, i wierz mi nie potzrebowalem Google.
Oto co znalazlem w dziale Support/Download (po wybraniu systemu Windows XP):
Windows XP includes drivers for the Intel740 Graphics Accelerator Chip on the Windows XP CD. These drivers are not available for download
Ale te drivery to gowno warty shit, z reszta jak wszystkie inne spod xp.
Dobra nie wazne, zamykam temat : w przyszlym tygodniu kupie se GF4 i dobra jest(moze do tego czasu nie oslepne;) )
Pozdrowka.
I przez dwa dni nic z tym nie zrobiles ? :? I dalej szukasz ? :?brtx:A to co mi sie wyswietlilo to widzialem juz przedwczoraj
Minuta, zeby trafic stamtad np. tutaj:
http://search.intel.com/corporate/search.asp?category=ALL&SearchCrit=ALL&mh=200&isoCode=en&MimeType=ALL&version=2.0&q1=Intel740+driver&submit.x=0&submit.y=0
Dzieki stary ale wiesz... chodzilo mi o link do jakiegos pliku centralnie.
Bo google to ja sie umiem poslugiwac – duzy juz ze mnie chlopiec.
A to co mi sie wyswietlilo to widzialem juz przedwczoraj.
THX anyway
Bo google to ja sie umiem poslugiwac – duzy juz ze mnie chlopiec.
A to co mi sie wyswietlilo to widzialem juz przedwczoraj.
THX anyway
Dziwne :? .brtx:Ja szukalem i nie znalazlem... :cry:
http://www.google.com/search?q=Intel740+%2Bdriver&sourceid=opera&num=0&ie=utf–8&oe=utf–8
Strona 1 / 1