Intel Celeron 1.8 GHz
Za ile moge sprzedać ten procesor + radiator i cooler OEM. mam go od kwietnia b.r. ???
Odpowiedzi: 11
A mi nazwa Tracer kojarzy się z jednym – shit, wielki shit :x :? Nikomu tej firmy nie polecam
PS Jestem juź rok na forum 8) 8) 8)
PS Jestem juź rok na forum 8) 8) 8)
To nie jest tak.
Ostatnio kumpel miał problemy z kompem,resety przy overlokingu (małym),niestabilny system.
Zasilacz 350 w,zmieniłem mu na chifteca 350 w i wszystko wróciło do normy.
Czsami dobry firmowy zasilacz jest lepszy niź jakiś noname większej mocy.
Tyle źe te zasiłki nie są tanie.
Ale to moje prywatne zdanie.
Co do zasilaczy Tracera nie wypowiem się ,nie miałem z nimi do czynienia.
Ostatnio kumpel miał problemy z kompem,resety przy overlokingu (małym),niestabilny system.
Zasilacz 350 w,zmieniłem mu na chifteca 350 w i wszystko wróciło do normy.
Czsami dobry firmowy zasilacz jest lepszy niź jakiś noname większej mocy.
Tyle źe te zasiłki nie są tanie.
Ale to moje prywatne zdanie.
Co do zasilaczy Tracera nie wypowiem się ,nie miałem z nimi do czynienia.
Mam teraz zasilacz 300W. CXzy to starcvzy. A czy ten: http://www.sklepwgk.pl/opis.php?id=TRMGB–400ATX zasilacz jest dobry??
To są ceny giełdowe i taniej raczej nie kupisz.
http://www.wgk.waw.pl/modules.php?name=Cennik&id=cpu
A zasilacz najlepiej DOBRY, lepiej dać więcej kasy na takiego Chiefteca niź na badziewie 400 w.
Tym bardziej jeźeli kręcisz.
http://www.wgk.waw.pl/modules.php?name=Cennik&id=cpu
A zasilacz najlepiej DOBRY, lepiej dać więcej kasy na takiego Chiefteca niź na badziewie 400 w.
Tym bardziej jeźeli kręcisz.
500 zł.?? Na allegro pentiak 4 2.6 kosztuje ( w kup teraz 525 zł.) Chyba sie tyroche wstrzymam.
Pytanie z innej beczki jaki zasilacz powinienem miec do Celka 1.8 a jaki do P4 ??
Pytanie z innej beczki jaki zasilacz powinienem miec do Celka 1.8 a jaki do P4 ??
To zaleźy 8) ale tak z 400–500 zł to byś musiał dopłacić :wink:
A ile bym musiał dopłacić na wymiane za P4 ok. 2.5GHz na s478 ???
XeviL:Zajrzałem przed chwilą na allegro i tam stoją po 300–350.
Dobrze źe zaznaczyłeś – stoją :wink: Nie opylisz tego za więcej niź 300 złociszy :roll:
Zajrzałem przed chwilą na allegro i tam stoją po 300–350. Uda mi sie go za tyle sprzedać???
Gdzie w okolicach wawy jest jakiś komis cześci komputerowych w którym bym mógł zamienić z dopłatą (jaką mniejwiecej???) Celka 1.8 (s478) na P4 2.5 (albo 2.4 , 2.6) (s478) ????
Gdzie w okolicach wawy jest jakiś komis cześci komputerowych w którym bym mógł zamienić z dopłatą (jaką mniejwiecej???) Celka 1.8 (s478) na P4 2.5 (albo 2.4 , 2.6) (s478) ????
Zajrzałem przed chwilą na allegro i tam stoją po 300–350. Uda mi sie go za tyle sprzedać???
Hmmmm.
Z 230–250 pln.
Z 230–250 pln.
Strona 1 / 1