INTEL ?? AMD Co za Róźnica :/:/
Ja mam Intela D 2,66 Mój kumpel Amd Semphtron(chyba tak sie pisze)2500+ I szczerze mówiąc nie widze róźncy w działaniu oprócz tego ze moj jest wydajniejszy ale nie rozumiem jednego dlaczego wszyscy mowia ze AMD sa lepsze od Intela przecierz praktycznie to jest to samo ja nie zauwazylem rozznicy w dzialaniu miedzy nimi a nawet uwazam ze intel jest lapszy Ale tylko to moje zdanie Mozecie mi powiedziec co AMD ma takiego xczego brakuje Intelowi???
Odpowiedzi: 7
Ju tu synuś.Gizold88:
nie zalezy mi na tanich ramach tylko na dobrych ramach w miare tanio chyba ze wolisz zaplacic za gowno to prosze bardzo ja wole markowe zeczy....
I jak cie ktos nie pyta to sie nieodzywaj......
I jak cie ktos nie pyta to sie nieodzywaj......
Gdybys wybral AMD, mialbys kase na markowe kosci. Teraz kup sobie "No name" – nie zaplacisz za "firme".Gizold88:...jakie ramy bys cie polecali ??? 512 ?? Tak miare tanio??
Ja jakos nie narzekam a kumowalem w styczniu go i smiga bez problemu nie mam zadnego problemu z nim .... no a za firme tez sie placi :P Ja jakos ciagle ufam intelowi nie wiem dla czego ale mialem w zyciu 3 procki i jeden byl amd i od tej pory mam dosc amd ... :D:D:D:D:D A tak wogule to jakie ramy bys cie polecali ??? 512 ?? Tak miare tanio??
Gizold88:Mozecie mi powiedziec co AMD ma takiego xczego brakuje Intelowi???
Cenę i jest wydajniejszy w tym co większość uzytkowników preferuje , a mianowicie w grach – tak przynajmniej powiadają Ci co się znają, mają uźywają
Wpisz sobie na www.google.pl "sempron vs celeron", poczytaj parę porównań (angielski prawie zbędny)
Jak dla mnie za AMD przemawia głównie cena, teoretycznie zakładając, jeśli mam 500zł na wydanie za procesor to raczej nie znajdę nic lepszego niź AMD64 3000+, Celeron D ma być alternatywą w tej cenie ? :lol:
Jak dla mnie za AMD przemawia głównie cena, teoretycznie zakładając, jeśli mam 500zł na wydanie za procesor to raczej nie znajdę nic lepszego niź AMD64 3000+, Celeron D ma być alternatywą w tej cenie ? :lol:
Po pierwsze co twoj temat ma wspolnego z bezpieczenstwem ?
Co do Intel vs AMD, to poczytaj o architekturze obu procesorow.
Co do Intel vs AMD, to poczytaj o architekturze obu procesorow.
Strona 1 / 1