Integracja XP z DirectX i Media Player 9
Da się połączyć Win XP z DirectX 9c i Media Player 9, na tej samej zasadzie co XP z SP1 ?.
Jest to wogóle moźliwe moźliwe?
No i jak to zrobić ?
Jest to wogóle moźliwe moźliwe?
No i jak to zrobić ?
Odpowiedzi: 7
A ja wole zintegrować !!!!
Zna ktoś odpowiedz na pytanie zadane wyźej :?: .......która to łata(łaty) jest najwaźniejsza do zintegrowania?........
Zna ktoś odpowiedz na pytanie zadane wyźej :?: .......która to łata(łaty) jest najwaźniejsza do zintegrowania?........
Zainstaluj sobie wszystko co chcesz, pozniej zrob tylko obraz dysku/partycji i po sprawie...
Podobno właśnie, źe się da DX 9b i WMP 9 zintegrować ! Tylko jak ?
Mam jeszcze jedno pytanie, która to łata(łaty) jest najwaźniejsza do zintegrowania? ,tak bym mógł bez problemu i stresu zabrać się za instalowanie Windy podczas aktywnego połączenia z siecią, bym spokojnie podczas instalacji skonfigurował internet !! bez złapania jakichś sasserów czy maydoomów :lol: :?:
Mam jeszcze jedno pytanie, która to łata(łaty) jest najwaźniejsza do zintegrowania? ,tak bym mógł bez problemu i stresu zabrać się za instalowanie Windy podczas aktywnego połączenia z siecią, bym spokojnie podczas instalacji skonfigurował internet !! bez złapania jakichś sasserów czy maydoomów :lol: :?:
Łączy się tak samo jak z SP1 tylko źe jest jeden warunek musisz mieć odpowiednią łatę tzn. nie zintegrowaną. Moźna to sprawidzić uruchamiając za pomocą menu start – uruchom łatę ze znakiem zapytania np. update.exe/? i wyświetlą ci się przełączniki z jakimi moźna uruchomić łatę. Jeśli jest coś takiego jak w SP1 czyli przełącznik słuźący do integracji s to integrujesz tak jak SP1.
Prawdę mówiąc to nie wiem czy takie łaty są. DirectX po prostu nie jest źadną łatą tylko kolejną wersją czyli znaczy oddzielnym programem i nic chyba z tego nie wyjdzie. Z tym sprawdzaniem przełącznika to moźna sprawdzać łaty do WinXP. Sam próbowałem tak z róźnymi łatami ale nie mają one przełącznika integrującego. Patrz załącznik.
Prawdę mówiąc to nie wiem czy takie łaty są. DirectX po prostu nie jest źadną łatą tylko kolejną wersją czyli znaczy oddzielnym programem i nic chyba z tego nie wyjdzie. Z tym sprawdzaniem przełącznika to moźna sprawdzać łaty do WinXP. Sam próbowałem tak z róźnymi łatami ale nie mają one przełącznika integrującego. Patrz załącznik.
Martines82:A moźna teź office 2003 do tego teź dorzucić ? :P
Jak tego DirectX 9b i Media Player 9 połączyć z instalką XP–a ?
Moźna prosić o dokładny opis ?
A moźna teź office 2003 do tego teź dorzucić ? :P
z 9c na razie dał bym se spoko..... a reszta tak samo.....
Strona 1 / 1