Instalowanie wirtualnych napedow

Gdy chce zainstalowac sobie wirtualny naped to wyskakuje mi komunikat o błedzie ze nie mozna zaladowac instalatora dla tego urzadzeniai instalacja automatycznie sie anuluje. Probowalem juz roznych wirtualnych napedow lecz we wszystkich pokazuje mi to samo. Moze ktos wie co sie dzieje?

Odpowiedzi: 3

dragon000:
Tomash:
Spróbuj Alcohol 120%
:wink:

Alkohol wogle niechce mi sie zainstalowac :(
Bo wlasnie wszystkie te problemy zaczely sie dziac kiedy skonczyla mi sie testowa wersja tego programu. Jak go probowalem odinstalowywac to mi cos sie zrabalo. Potem zostaly mi jeszcze te ikonki tych wirtualnych dyskow i jak je odinstalowywalem przez kreator sprzetu to sie wtedy cos z nim zrabalo

Jest na to rada:
1) zainstaluj na nowo Alcohol i jak juź będziesz miał wirtalne napędy to musisz ustawić ma zero napędów i wtedy odinstalować Alcohol
2)przeczyścić rejestr po poźostałościach po Alcoholu
3)zainstalować nowy napęd wirtualny np:Daemon Tols

Ale jak juź odinstalowałeś to wyczyść pozostałości z rejestru i zobacz czy na dysku nic nie zostało po Alcoholu
ford_mondeo
Dodano
12.10.2005 20:07:53
Tomash:
Spróbuj Alcohol 120%
:wink:

Alkohol wogle niechce mi sie zainstalowac :(
Bo wlasnie wszystkie te problemy zaczely sie dziac kiedy skonczyla mi sie testowa wersja tego programu. Jak go probowalem odinstalowywac to mi cos sie zrabalo. Potem zostaly mi jeszcze te ikonki tych wirtualnych dyskow i jak je odinstalowywalem przez kreator sprzetu to sie wtedy cos z nim zrabalo
dragon000
Dodano
12.10.2005 19:33:10
Spróbuj Alcohol 120%
poszperaj na www.komputerswiat.pl
z nim pownny działać Ci napędy wirtualne :wink:
Tomash
Dodano
12.10.2005 19:08:58
dragon000
Dodano:
12.10.2005 18:43:47