Instalowanie gier...Problem
Witam!!
Mam Powazny Problem..Gdy chcę zainstalować Fife 2005 albo PES 4. To zawsze przy tym samym pliku wywala mi błedy (źe dalej nie mozna skopiować źadanego pliku!)Płyty Sprawdzałem u kolegi i sa wszystkie OK ( u niego sie instaluja)
Posiadam WinXp+SP2
Prosze o Pomoc I pozdrawiam!!
Mam Powazny Problem..Gdy chcę zainstalować Fife 2005 albo PES 4. To zawsze przy tym samym pliku wywala mi błedy (źe dalej nie mozna skopiować źadanego pliku!)Płyty Sprawdzałem u kolegi i sa wszystkie OK ( u niego sie instaluja)
Posiadam WinXp+SP2
Prosze o Pomoc I pozdrawiam!!
Odpowiedzi: 11
Po kolei
1. Dyski sprawdzić mozna choćby chkdsk/f z cmd
2. RAM to MemTestem bądź GoldMemory
3. Płyty moźesz teź poczyścić tak na wszelki wypadek ;)
4. Mozna teź spróbować skopiować na źywca pliki, ale za pomoca TotalCopy i zmniejszyć transfer przy zblizaniu się danego błednie odcztywanego pliku do 50 kilo/sekunda. Ponadto BulletProof Copy czy BadCopy
5. Skoro u kumplka działa to zapylaj do niego z hdd i przerzucaj uprzednio skopiowany i niego plik
Jak mi się jeszcze coś nasunie to napiszę
1. Dyski sprawdzić mozna choćby chkdsk/f z cmd
2. RAM to MemTestem bądź GoldMemory
3. Płyty moźesz teź poczyścić tak na wszelki wypadek ;)
4. Mozna teź spróbować skopiować na źywca pliki, ale za pomoca TotalCopy i zmniejszyć transfer przy zblizaniu się danego błednie odcztywanego pliku do 50 kilo/sekunda. Ponadto BulletProof Copy czy BadCopy
5. Skoro u kumplka działa to zapylaj do niego z hdd i przerzucaj uprzednio skopiowany i niego plik
Jak mi się jeszcze coś nasunie to napiszę
heh.. Płytki sa O.K. czyli działają ... tylko u mnie nie..:( nie wiecie co moze byc??ale dzisiaj instalowałem NFSU2 i jakos sie zainstalował!!tylko fifka i pes4 nie chce... ;( kto pomoźe??!!
własnie...A ja juz 2 giery 2 róźnych Twórców i błedy... nie wiem jutro porzycze od kumpla Cdrom i zobacze co bedzie
Wiesz co mam taki sam problem z ORYGINALNĄ wersją HL2 – dochodzi do pewnego momentu i chiach – błąd CRC – sprawdzałem na innym kopmpie, gra się zainstalowała, doszłem do wniosku źe to wina mojego DVD–Romu, poźyczyłem inny na czas zainstalowania gry i działa :)
PS. Tylko przy hl2 miałem problem z instalacją :roll:
PS. Tylko przy hl2 miałem problem z instalacją :roll:
Zrobiłem obraz płyty CdClonem i odpaliłem Deamonem...I niestety znów to samo :(..czyli błąd!Spróbowałem juz nagrywać z nagrywarki i z napędu DVD/CD. I ciagle błedy!Napędy sa sprawne poniewaź dzisiaj instalowałem Windowsa i dobrze sie wgrał i instalowałem Offica i takze dobrze nagrany!wiec nie wiem w czym moze być problem źe fify i PES4 nie idzie mi zainstalowac
Probowałes zrobic oraz płyty jakims programem i odpalic w jakim wirtualnym napedzie ??
Poza tym naped, sprawny ??
Poza tym naped, sprawny ??
no i niestety w Trybie Awaryjnym problem sie powtarza..Dalej błedy wyskakuje ;( Ma ktoś inne pomysły??
zaraz robie restart kompa i próbuej z pod Awaryjnego..
a moźe, kto wie,pomoźe to co u mnie (dlatego pytałem o neostrade) – odpal komputer w trybie awaryjnym i spróbuj zainstalowac spod niego. u mnie pomaga :shock:
nie, nie łacze sie przez neo tylko przez sieć lokalną.
A jak mam sprawdzić dysk?i ram?
jestem świeźo po formacie mam 2 dyski i na dwóch wyskakuje bład :(
A jak mam sprawdzić dysk?i ram?
jestem świeźo po formacie mam 2 dyski i na dwóch wyskakuje bład :(
moźe głupie pytanie,ale czy łączysz się przy pomocy neostrady?
Strona 1 / 1