Install hotfix == crash Explorer.exe
Mam następujący problem ostatnio zainstalowałem wszystkie Hotfixy (które sciągnołem ze strony microsoftu) zaznaczone jako krytyczne i co sie stało explorer mi sie wiesza. Problem jest bardzo uciązliwy bo wystarczy włączyc podgląd do filmów a wtedy crash na całego ikony mi znikają z zasobnika i muszę ponownei uruchamiać programy. Kiedys miałem tego typu problem źe po prostu po włączeniu podglondu do filmu w explolerze nie mogłem usunąc filmu dopuki nie zresetowalem explorera a teraz on sam sie resetuje. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuje :oops:
Moge dodac jeszcze tyle źe na koncie administatora restartuje mi sie stystem.
Moge dodac jeszcze tyle źe na koncie administatora restartuje mi sie stystem.
Odpowiedzi: 4
eee... a moźe dlatego źe masz Procesor: Cele"ri"on, kartę graficzną: GeForca 264 (256 :P) i Windowsa Profes(tu powinno być drugie "s")ional (i bez tego drugiego "l"). Bez obrazy, ale wygląda to troche obciachowo. Serio. 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink:
No i juz sam uporałem sie z tym bledem po prostu sciagnolem nieoficjalnego sp2 który naprawia ten bład...... :x
Ja miałem takie same przypadki system np. wieszał się. Wyglądało mi to na początku na wirusa, ale potem okazało się źe to te dupne hotfixy. Ja radzę nie wgrywać ani jednego z nich. Poprostu zabezpieczcie się sami :P :P :P .
No to odinstaluj to co instalowales a dopiero pozniej instaluj po kolei i sprawdzaj po ktorej latce masz klopoty. Mozesz rowniez uzyc opcji nalozenia systemu, wtedy masz XPka bez zadnych poprawek.
Strona 1 / 1