INSTALCJA XP
Otoź mam taki problem : Podczas instalacji windowsa XP tuź po sprawdzeniu dysków wyskakuje komunikat: (nie bede go dokladnie cytował) "wystąpił błąd podczas instalcji , instalacja zostala wstrzymana , aby nie spowodować uszkodzenia komputera" a dalej pisze cos takiego: "problem moźe tkwić w przesłanianiu i buforowaniu pamięci" Prosiłbym o odpowiedź ....
Moj komp to : duron 1200 , plyta główna Epox , HDD – 40 GB 7200 Seagate, Geforce 2 MX 32 Mb 512 SDRAM.
Moj komp to : duron 1200 , plyta główna Epox , HDD – 40 GB 7200 Seagate, Geforce 2 MX 32 Mb 512 SDRAM.
Odpowiedzi: 5
jezeli masz taka opcje – to radze pozadnie sformatowac {b}caly[/b] dysk – najlepiej przez biosa (co tez nie jest bezpieczne) .....moze wtedy pomoze – wiem ze ktosm ial juz taki problem ,ale jak mu powiedzialem ze w tym moze takwic problem ,to to zrobil i die spoko zainstalowa ......
jea z goy przepraszam ze nie jasne posty pisze , ale wlanie wrocilem z malej popijawik , wiec nie jestem swiadmom co to pisze (nie patrze sie w monit ani klawiature– pisze cos ale patrze sie np. w dywan :P ) ............sory
jea z goy przepraszam ze nie jasne posty pisze , ale wlanie wrocilem z malej popijawik , wiec nie jestem swiadmom co to pisze (nie patrze sie w monit ani klawiature– pisze cos ale patrze sie np. w dywan :P ) ............sory
Kiedyś B3ton mówił coś o cd–romie. Podmiń na cdromek qmpla :D
Zapomnialem dodac ze kiedys tez ludzie pisali ze przyczyna tego jest Geforce, wiec moze sprobuj na czas instalki podmienic na cos innego. Ja tez tego wczesniej probowalem ale nie dzialalo [wkladalem starego tridenta 512 kb].
Pamietam te czasy kiedy to mi tez taki blad wyskakiwal, probowalem wszystkiego, kazdej nowej porady jaka sie na forum pokazywala. I pewnego pieknego wieczora wyjalem sobie jedna z kostek Ramu i o dziwo instalka poszla dalej. Gdy tylko wsadzalem ja z powrotem komp znowu sie nie uruchamial. Wiec znalazlem gwarancje na kostke poszedlem do sklepu i wymianilem ja na inna. I teraz wszystko jest pieknie.
Pamietam te czasy kiedy to mi tez taki blad wyskakiwal, probowalem wszystkiego, kazdej nowej porady jaka sie na forum pokazywala. I pewnego pieknego wieczora wyjalem sobie jedna z kostek Ramu i o dziwo instalka poszla dalej. Gdy tylko wsadzalem ja z powrotem komp znowu sie nie uruchamial. Wiec znalazlem gwarancje na kostke poszedlem do sklepu i wymianilem ja na inna. I teraz wszystko jest pieknie.
Strona 1 / 1