instalator windows?? co to ma byc:((
ludziki pomozcie mi co ja ma zrobic.. siadam dzisiaj dokompa chce zainstalowac deamon toola i nic cos innego chce zainstalowac i tez nic...(( wyskakuje mi oknienko ze nie mozna uzyskac dostepu to instalatora windows... ???? co to ma byc i ze moze to byc spowodowane tym ze komputer jest w trybie awaryjnym (a moj anpewno nie jest) albo jezeli instalator windows nie jest poprawnie zainstalowany... co si stalo i co z tym zrobic bo nigdy wczesniej nie mialam takiego problemu:(((
Odpowiedzi: 13
No takie normalne, skorzane. Zaraz bys chciala wszystko wiedziec :P .megiś:hehe jakie prącie
Jesli bedzie taka "latwizna", to i owszem :wink: .megiś:mam nadzieje ze mi pomozesz
megiś:hehe jakie prącie
Nie mów/pisz źe nie wiesz :roll: :wink:
hehe jakie prącie :p buzki i jak bede miala jeszcze jakis problem mam nadzieje ze mi pomozesz jak wczoraj hehe:)
Prącie bardzo :wink: .
ehh dziekuje bardzio :*
Jesli juz chodzi, to OK.megiś:czy to juz jest wszytsko ok??
Skaszanil sie instalator najwidoczniej (byc moze odnosniki w rejestrze) i wystarczylo go ponownie zarejestrowac. Z jakiego powodu sie popsulo ? Nie wiem.megiś:i co to bylo ze nic sie nie chcialo zainstalowac...?
heh el nino teraz juz mi sie instaluja normalnie programu tzn zrobilam tak jak napisales i jak wklepalam to drugie to mi wyskoczylo okienko i bylo napisane to co napisalam w poprzednim poscie... ale programy sie instaluja... wiec mam jeszcze pytanko czy to juz jest wszytsko ok?? i co to bylo ze nic sie nie chcialo zainstalowac...?
"zdarzenie nie moze wywolac zadnego ze subskrybentow"????? :(:(:(
"zdarzenie nie moze wywolac zadnego ze subskrybentow"????? :(:(:(
Sprobuj z Uruchom –> c:windowsSystem32msiexec.exe /unregister
i zaraz c:windowsSystem32msiexec.exe /REGSERVER
i zaraz c:windowsSystem32msiexec.exe /REGSERVER
no ludziki pomozcie mi bo nie moge nic zainstalowac co jest...:(((
zrobilam wszystkie mozliwe skany jakies spyware itd itp nic nie znalazl...:((( bledy w podgladzie zdarzen ostatnio najczesciej byly jakies w systemie service control manager... nie wiem co to i w ogole z czym to sie je...:(:( a programy juz sprawdzialm zadne mi sie nie chca zainstalowac...:(((
Na początek scan kompa na szkodniki.
Podgląd zdarzeń jakie błędy.
Jakie komunikaty dokładnie podaje komp.
Podgląd zdarzeń jakie błędy.
Jakie komunikaty dokładnie podaje komp.
Strona 1 / 1