Instalator Systemu windows

Probowalam nalozyc Xp na Xp i teraz po wlonczeniu kompa wyswietla mi sie komunikat
1. uruchom normalnie windows
2. instalator systemu xp
musze przelanczac na to pierwsze zeby odpalil normalnie jak to zmienic wie ktos moze? :(

Odpowiedzi: 6

Nom :) 12 sekund szybciej :shock:
rw102
Dodano
03.05.2006 01:11:37
Żółty:
Wy moohomor ?? Ano macie.

Ano moźna wykasować post. Czy lepiej licznik podbić?

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
02.05.2006 17:05:59
moohomor:

rw102 chyba problemy z czytaniem mamy co?

Wy moohomor ?? Ano macie. Popatrz na czasy wysłania. Róźnica kilkunastu sekund. Nie czepiaj się niepotrzebnie.
Żółty
Dodano
02.05.2006 01:24:55
rw102:
Kliknij prawym na Mój komputer i wybierz Właściwości, następnie zakładka Zaawansowane. Kliknij tam na Ustawienia w strefie Uruchamianie i odzyskiwanie. W nowym oknie z rozwijanej listy ustaw aby uruchamiał normalnie Windows i czas wyboru systemu na 1 sekundę.

rw102 chyba problemy z czytaniem mamy co?

tutu1:
PPM na Mój komputer–>Właściwości–>zakładka Zaawansowane–>Uruchamianie i odzyskiwanie–>Ustawienia–>Edytuj
Usuń wiersz zawierający słowa "instalator systemu xp" Zapisz i zamknij. i to wszystko.
PS. PPM –> prawyprzycisk myszy.

Asia a dokładny opis czynności znajdziesz tu.

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
01.05.2006 22:56:19
Kliknij prawym na Mój komputer i wybierz Właściwości, następnie zakładka Zaawansowane. Kliknij tam na Ustawienia w strefie Uruchamianie i odzyskiwanie. W nowym oknie z rozwijanej listy ustaw aby uruchamiał normalnie Windows i czas wyboru systemu na 1 sekundę.
rw102
Dodano
01.05.2006 22:32:24
Asia:
Probowalam nalozyc Xp na Xp i teraz po wlonczeniu kompa wyswietla mi sie komunikat
1. uruchom normalnie windows
2. instalator systemu xp
musze przelanczac na to pierwsze zeby odpalil normalnie jak to zmienic wie ktos moze? :(

PPM na Mój komputer–>Właściwości–>zakładka Zaawansowane–>Uruchamianie i odzyskiwanie–>Ustawienia–>Edytuj
Usuń wiersz zawierający słowa "instalator systemu xp" Zapisz i zamknij. i to wszystko.
PS. PPM –> prawyprzycisk myszy.
tutu1
Dodano
01.05.2006 22:32:12
Asia
Dodano:
01.05.2006 22:11:37
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1