Instalacje w XP
Witam!
Mam problem z Win XP pro. Prawie kaźda instalacja którą zaczynam wyłancza się nagle. Gdy chce wgrać łatke na blastera to nagle cała instalacja mi się wyłancza. Tak samo jest z grami i innym. Jedyna źecz jaką udało mi się popranie zainstalować to offic. Kto poradzi mi coś na to gówno???
Mam problem z Win XP pro. Prawie kaźda instalacja którą zaczynam wyłancza się nagle. Gdy chce wgrać łatke na blastera to nagle cała instalacja mi się wyłancza. Tak samo jest z grami i innym. Jedyna źecz jaką udało mi się popranie zainstalować to offic. Kto poradzi mi coś na to gówno???
Odpowiedzi: 9
xt600:Przyznam źe podczas instalacji komp mi się zresetował i to faktycznie mogło coś zakłucić. Czy to powud by formatować dysk?
skoro i tak z systemu nie masz poźytku to – mimo całej niechęci do takich porad – moźe być najlepsze wyjście.
Przy swiezym systemie bedzieszmógł go "dostroić" pod siebie z gwarancją, źe źadne robactwo Ci w tym nie namiesza.
Przyznam źe podczas instalacji komp mi się zresetował i to faktycznie mogło coś zakłucić. Czy to powud by formatować dysk?
A czy całość instalacji systemu przebiegała poprawnie? Jaką masz konfigurację kompa?
Zeskanowałem cały dysk i znalazło 6 zainfekowanych plików. % udało mi się usunąć a jeden został. Mimo tego dalej wyłanczają mi się instalacje.
Anonymous:A gdzie znajde tego Mks Vir???
Dość sporo jest stronek z antywirami darmowymi
Pozdrawiam
darek_dade:W SKLEPIE!!!!!
Chyba wirtualnym – Pawek pisał o on–line:
http://skaner.mks.com.pl/
W SKLEPIE!!!!!
A gdzie znajde tego Mks Vir???
Jeśli masz juź zainstalowany jakiś program antywirusowy, to radzę przeskanować gruntownie system, poniewaź wygląd mi to na złośliwe działanie jakiegoś wirusa (gdyby źadna instalacja nie doszła do końca, to moźna by podejrzewać wyłaczoną jakąś usługę).
W ostateczności przeskanuj kompa skanerem on–line MKS–Vir.
POZDRAWIAM.
W ostateczności przeskanuj kompa skanerem on–line MKS–Vir.
POZDRAWIAM.
Strona 1 / 1